Tuotteet

Ummetukseen

ripuli.jpg

Pegorion 12 g on ummetukseen ja ulostekovettuman pehmentämiseen tarkoitettu nesteeseensekoitettava mauton jauhe. Pegorion 6 g sopii koko perheelle 2-vuotiaista lähtien. Levolac on ummetuksen hoitoon tarkoitettu itsehoitolääke, joka on nieltävä laktuloosiliuos. Se sopii sekä aikuisille että lapsille, myös alle 1-vuotiaille. Picorion-tabletit on tarkoitettu toiminnallisen ummetuksen lyhytaikaiseen hoitoon. Saatavilla on myös piparmintun makuiset Picorion-tipat, jotka voidaan sekoittaa ruokaan tai juomaan. Colonsoft on veteen sekoitettava sitruunan makuinen jauhe ummetukseen ja ulostekovettuman pehmentämiseen. Magnesiamaito on laksatiivi, joka vaikuttaa yleensä 3–8 tunnissa. Toilax on tarkoitettu eri syistä johtuvan ummetuksen tilapäiseen hoitoon sekä peräsuolen tyhjentämiseen.

Lue lisää ummetuksesta

Närästykseen

narastys_q6.jpg

Magnesiamaito vähentää mahan happamuutta ja vaikuttaa nopeasti liikahappoisuuteen liittyvissä mahavaivoissa. Zolt-kapselien sisältämä lansopratsoli hoitaa närästyksen oireita ja syytä. Se estää polttelua ja kipua aiheuttavan mahahapon eritystä sekä vähentää mahalaukun sisällön happamuutta. Antepsin lievittää närästyksen aiheuttamaa polttelua ja kipua. Se muodostaa mahalaukun seinämän pinnalle kalvon, joka peittää ärtyneen alueen. Esomeprazol Orion helpottaa refluksioireita vähentämällä mahassa olevan hapon määrää.

Lue lisää närästyksestä

Ilmavaivoihin

ilmavaiva.jpg

Cuplaton-kapselit sisältävät dimetikonia, joka alentaa pintajännitystä. Sen seurauksena suolistokaasujen muodostamat kuplat sulautuvat yhteen, ja kaasun liikkuvuus paranee. Vaikutus on tehokkaimmillaan kolmen vuorokauden kuluttua, ja hoitoa voidaan jatkaa niin kauan kuin oireita ilmenee. Cuplaton-tipat voidaan ottaa käyttöön vastasyntyneestä alkaen.

Lue lisää ilmavaivoista

Lasten vatsavaivoihin

lapsenvatsavaivat.jpg

Cuplaton-tipat sopivat lapsille vastasyntyneestä alkaen eri syistä johtuvien ilmavaivojen helpottamiseen. Pyrvin tehoaa kihomatoihin. Kihomatojen häätäminen vaatii aina lääkehoitoa ja useimmiten hoidetaan koko perhe kerralla. Perheen pienimpien (2-vuotiaasta lähtien) ummetuksen apuna on Pegorion 6 g.

Lue lisää lasten vatsavaivoista

Ripuliin

ripuli.jpg

Lopex on tarkoitettu akuutin ripulin hoitoon aikuisille ja yli 12-vuotiaile lapsille. Se lievittää nopeasti ripulioireita ja hidastaa suolen liikehdintää. Jos ripuli jatkuu yli 2 vuorokautta tai siihen liittyy korkea kuume tai verinen uloste, hakeudu lääkäriin.

Lue lisää ripulista

Ärtyneen suolen oireyhtymään

Placeholder_416x580.jpg

Colonmint on piparminttuöljykapseli ruuansulatuskanavan lievien suolistokouristusten,ilmavaivojen ja vatsakivun oireenmukaiseen hoitoon etenkin potilaille, joilla on ärtyvän suolenoireyhtymä. Pegorion 12 g sopii ummetusoireiden hoitoon. Lopex hillitsee ripulioireita. Cuplaton kapselit helpottavat ilmavaivoja.

Lue lisää ärtyvän suolen oireyhtymästä