Tietoa ja tuotteita vegaaneille

Orionin tuotevalikoimasta löytyy useita vaihtoehtoja vegaanista ruokavaliota noudattaville. Osa apteekeista käyttää 100 % Vegan –merkkiä, jonka avulla tunnistat Orionin vegaanituotteet helposti. Neuvoja ja opastusta saat myös apteekin asiantuntevalta henkilökunnalta.

Tälle sivulle olemme koonneet niin hyödyllistä tietoa, mielenkiintoisia artikkeleita kuin tuotetietoakin vegaaneille. Sivustomme Tuotteet –hausta (Ruokavaliot ja erityistarpeet) löydät lisää vegaaneille sopivia tuotteita. Saman haun kautta löytyy vaihtoehtoja myös muita ruokavalioita noudattaville.

Sinua saattaisi kiinnostaa nämä artikkelit:

30.4.2024 Vitamiinit ja hivenaineet

Vegaaninen ruokavalio herättää yhä enemmän kiinnostusta. Oikein koostettuna se sopii myös lapsille, nuorille, raskaana oleville ja imettäville.

Lue lisää
17.10.2019 Hyvä olo

Kasvisten lisääminen lautaselle saa olon kevyemmäksi ja pitää suoliston terveempänä kuin tuhti ruokavalio. Silloin tällöin laadukkaalla liharuoalla herkuttelu on silti edelleen sallittua myös terveysasiantuntijan mielestä.

Lue lisää
22.11.2022 Vitamiinit ja hivenaineet

Monipuolisesti ja huolellisesti koostettu kasvisruokavalio sisältää paljon kuituja, vitamiineja ja elimistölle terveellisiä pehmeitä rasvoja ja sopii kaikille.

Lue lisää

orion_vastuullisuus_miksi_1140x641.jpg

Tilaa uutiskirje sähköpostiisi

Anna meidän inspiroida sinua oman ja läheistesi hyvinvoinnin rakentamisessa. Tilaa luotettavaa ja tutkittua tietoa terveydestä, hyvinvoinnista ja Orionin itsehoitovalmisteista.

Tilaa uutiskirje