Tietoa ja tuotteita vegaaneille

Orionin tuotevalikoimasta löytyy useita vaihtoehtoja vegaanista ruokavaliota noudattaville. Osa apteekeista käyttää 100 % Vegan –merkkiä, jonka avulla tunnistat Orionin vegaanituotteet helposti. Neuvoja ja opastusta saat myös apteekin asiantuntevalta henkilökunnalta.

Tälle sivulle olemme koonneet niin hyödyllistä tietoa, mielenkiintoisia artikkeleita kuin tuotetietoakin vegaaneille. Sivustomme Tuotteet –hausta (Ruokavaliot ja erityistarpeet) löydät lisää vegaaneille sopivia tuotteita. Saman haun kautta löytyy vaihtoehtoja myös muita ruokavalioita noudattaville.

Sinua saattaisi kiinnostaa nämä artikkelit:

8.10.2018 Vitamiinit ja hivenaineet

Vegaaninen ruokavalio ja erilaiset kasvissyönnin muodot kiinnostavat yhä useampia. Oikein koostettuna vegaanius sopii vaikkapa urheilijallekin.

Lue lisää
16.10.2019 Ihonhoito

Eläinperäiset tuotteet ovat vegaanilla pannassa paitsi lautasella myös kylpyhuoneen kaapeissa. Monen meikkipussista löytyy tosin vegaanikosmetiikkaa jo valmiiksi ihan huomaamatta.

Lue lisää
17.10.2019 Hyvä olo

Kasvisten lisääminen lautaselle saa olon kevyemmäksi ja pitää suoliston terveempänä kuin tuhti ruokavalio. Silloin tällöin laadukkaalla liharuoalla herkuttelu on silti edelleen sallittua myös terveysasiantuntijan mielestä.

Lue lisää

orion_vastuullisuus_miksi_1140x641.jpg

Tilaa uutiskirje sähköpostiisi

Anna meidän inspiroida sinua oman ja läheistesi hyvinvoinnin rakentamisessa. Tilaa luotettavaa ja tutkittua tietoa terveydestä, hyvinvoinnista ja Orionin itsehoitovalmisteista.

Tilaa uutiskirje