Beko Strong B12 - vitamiinivalmiste muistisi tueksi*

Sivun sisältö ja pikalinkit

Beko Strong B12 -tuoteperhe on kehitetty muistin1, hermoston1, vastustuskyvyn2 ja jaksamisen3 tueksi.

Tietoa B12-vitamiinista

B12-vitamiinia sanotaan muistivitamiiniksi, sillä se edistää normaaleja psykologisia toimintoja sekä hermoston normaalia toimintaa.

B12-vitamiinin tarve voi korostua mm. ikääntyvillä, vegaaneilla sekä suoliston alueen imeytymishäiriöissä.
  3.12.2020 Vitamiinit ja hivenaineet

  Tutustu B12-vitamiiniin, mm. sen toimintaan, lähteisiin, hyväksyttyihin terveysväitteisiin ja saantisuosituksiin.

  Lue lisää
  22.3.2023 Vitamiinit ja hivenaineet

  B-vitamiiniperheeseen kuuluu kahdeksan eri vitamiinia. Niitä pitää saada ravinnosta säännöllisesti, sillä vesiliukoiset B-vitamiinit eivät juurikaan varastoidu elimistöön.

  Lue lisää

  Vahvat ja monipuoliset B12 -vitamiinivalmisteet

  Vahva Beko Stong B12.jpg

  Vahvat ja koostumukseltaan erittäin monipuoliset Beko Strong B12 VAHVA 1,5 mg -valmisteet on kehitetty erityisesti muistin ja hermoston1, vastustuskyvyn2 sekä jaksamisen3 tueksi.  

  Suositeltu päiväannos, 1 tabletti, sisältää 1,5 mg B12-vitamiinia, 20 mikrogrammaa D3-vitamiinia sekä lisäksi vahvan annoksen viittä muuta päivittäin tarvittavaa B-vitamiinia. Valitse helposti nieltävä, pienikokoinen tabletti tai marjaisa, mustikka-karpalon makuinen purutabletti.

  1 mg B12 -vitamiinivalmisteet

  Beko Stong B12.jpg

  B12- ja B6-vitamiini sekä foolihappo tukevat muistin toimintaa edistäen normaaleja psykologisia toimintoja, edistävät elimistön normaalia immuunipuolustusta sekä auttavat vähentämään väsymystä ja uupumusta. 

  Valitse tarpeesi mukaan pienikokoinen, nieltävä tabletti tai hyvänmakuinen purutabletti 1 mg  vahvuisena.  Pelkästään B12-vitamiinia sisältävät valmisteet sopivat esimerkiksi vegaaneille, sillä vegaaniruokavalio sisältää runsaasti foolihappoa.

  B12-vitamiinia, foolihappoa ja B6-vitamiinia sisältävät valmisteet sopivat erityisesti ikääntyville, joilla foolihapon päivittäinen saanti ravinnosta saattaa jäädä suositeltua matalammalle tasolle.

  Kaikki Beko Strong B12 -tuoteperheen 1 mg -valmisteet sopivat myös vegaaneille, sillä ne eivät sisällä eläinperäisiä ainesosia. 


  1 B1,- B3,- B6 ja B12-vitamiinit sekä biotiini edistävät normaaleja psykologisia toimintoja sekä hermoston normaalia toimintaa.
  2 D- ja B12-vitamiinit sekä foolihappo edistävät immuunijärjestelmän normaalia toimintaa.
  3 B3-, B6- ja B12-vitamiinit ja foolihappo auttavat vähentämään väsymystä ja uupumusta.

  Sinua saattaisi kiinnostaa myös

  11.3.2019 Vitamiinit ja hivenaineet

  Vitamiinisarjan toisessa osassa kerromme B12-vitamiinista, joka edistää normaaleja psykologisia toimintoja sekä myös muista elimistölle tärkeistä B-ryhmän vitamiineista.

  Lue lisää
  8.4.2021 Vitamiinit ja hivenaineet

  Folaatti ja foolihappo menevät usein puheessa sekaisin. Toinen tulee ruoasta ja toinen purkista, mutta tietyissä tilanteissa tarvitaan kumpaakin. Folaattia on hyvä saada päivittäin. Erityisen tärkeää riittävä saanti on raskautta ennen ja sen aikana.

  Lue lisää
  22.11.2022 Vitamiinit ja hivenaineet

  Monipuolisesti ja huolellisesti koostettu kasvisruokavalio sisältää paljon kuituja, vitamiineja ja elimistölle terveellisiä pehmeitä rasvoja ja sopii kaikille.

  Lue lisää