Nasolin – pysähdy, hengitä!

Sivun sisältö ja pikalinkit

Terve ja hyvin toimiva nenä tekee olosta, ja hengittämisestä, huomattavasti mukavampaa! Nasolin-tuotesarja tukee nenän kokonaisvaltaista hyvinvointia. Nasolin lääkkeelliset tuotteet avaavat tukkoista nenää ja CE-merkityt lääkinnälliset laitteet mm. hoitavat ja kosteuttavat nenän kuivia limakalvoja sekä auttavat torjumaan flunssaa.

Nasolin_brändi_1920x500_v5.jpg

Nasolin flunssan oireisiin

Itsehoitolääkkeet

Nasolin avaavat nenäsumutteet auttavat nopeasti, kun flunssa on saanut nenän tukkoon tai poskiontelotulehdus vaivaa. Ksylometatsoliinia sisältävät Nasolin nenäsumutteet sopivat tilapäiseen käyttöön ja lievittävät tukkoisuutta kerta-annoksella 6-8 tuntia.

Lue lisää Nasolin itsehoitolääkkeistä!

CE-merkityt lääkinnälliset laitteet

Nasolin FluStopper on nenäsuihke, joka on suunniteltu erityisesti flunssan etenemisen pysäyttämiseen. FluStopper auttaa irrottamaan limaa ja poistamaan taudinaiheuttajia sekä hoitaa ärtyneitä ja turvonneita nenän limakalvoja. 

Nasolin nenän hoitoon ja kosteutukseen

CE-merkityt lääkinnälliset laitteet

Nasolin A-vitamin Nenäsuihke kosteuttaa, hoitaa ja edistää nenän limakalvojen uusiutumista ja terveyhtymistä. Sen seesamiöljypohjainen koostumus sopii aikuisille ja yli 2-vuotiaille lapsille. Saatavilla tuoksuttomana sekä sitruuna-mentoli ja timjami-eukalyptus tuoksuisina.

Nasolin Kosteuttava Nenäsuihke hoitaa nenän kuivia limakalvoja sekä auttaa avaamaan ja puhdistamaan kuivaa, karstaista ja tukkoista nenää. Aikuisille ja yli 6 kk ikäisille lapsille. Sisältää dekspantenolia ja ksylitolia.

Nasolin Nozoil on öljypohjainen sumute nenän kuiville limakalvoille, joka kosteuttaa ja pehmentää limakalvoja.