Perusvoiteet

Sivun sisältö ja pikalinkit

Perusvoiteet ovat ihonhoidon arkituotteita ja ne ovat keskeinen osa monen iho-ongelman hoitoa. Perusvoiteet on kehitetty Orionin osaamisen sekä ihotautilääkärien käytännön kokemuksen yhteistyöllä ja ne valmistetaan Orionin Turun lääketehtaalla.

Voiteen valinta & voidevinkit

Kaikki voiteet_700x645.jpg

Orionin perusvoiteet ryhmitellään niiden koostumuksen mukaan neljään pääryhmään: kosteuttaviin, hoitaviin, erikois- ja probioottisiin perusvoiteisiin.

Voiteen valinta3_700x380.jpg

Tutustu perusvoiteen valintaan liittyviin vinkkeihin, suosituksiin ja vertailuihin!

Apua sopivan voiteen valintaan!

Voidevinkit2_700x380.jpg

Perusvoiteita voi käyttää monin eri tavoin. Lue voidevinkkejä, kokeile niitä ja löydä suosikkisi!

Tutustu voidevinkkeihin!

Kosteuttavat perusvoiteet

Perusvoide_kosteuttavat_800x960.jpg

perusvoide_kuvakkeet_kosteuttavat.pngKosteuttavat perusvoiteet ovat kevyitä, ihoon nopeasti imeytyviä. Ne sopivat hyvin normaalin ja kuivan ihon kosteuttavaksi perusvoiteeksi sekä myös atooppisen ihon perusvoiteeksi silloin, kun iho voi hyvin.

Hoitavat perusvoiteet

Perusvoide_hoitavat_800x960.jpg

perusvoide_kuvakkeet_hoitavat.pngKun iho on luonnostaan kuiva, atooppinen ja hilseilevä, se vaatii tukevampaa ja hoitavampaa voidetta. Hoitavat perusvoiteet sisältävät kosteuttavia perusvoiteita enemmän rasva- ja öljykomponentteja, jolloin voiteet ovat paksumpia, ja ihon kosteuttamisen lisäksi ne jättävät iholle kosteuden haihtumista estävän suojapinnan.

Erikoisperusvoiteet

Perusvoide_erikois_800x960.jpg

perusvoide_kuvakkeet_erikois.pngErikoisperusvoiteet ovat notkeita ja hyvin imeytyviä perusvoiteita, joiden koostumus on suunniteltu vaikuttamaan ihon läpäisyesteeseen lisäten siihen rasva-aineita. Näiden voiteiden avulla mm. kuiva, atooppinen ja vanheneva iho pystyy säilyttämään oman, luonnollisen kosteutensa paremmin.

Probioottiset perusvoiteet

Perusvoide_probioottiset_800x960.jpg

perusvoide_kuvakkeet_probioottiset.pngProbioottiset perusvoiteet sisältävät maitohappobakteerin solu-uutetta. Solu-uute auttaa vahvistamaan ihon omaa läpäisyestettä suojaten ihoa ulkoisilta stressitekijöiltä. Se myös vahvistaa ihon luonnollista vastustuskykyä, uudistaa ihoa ja estää haitallisten bakteerien kasvua iholla. Sopivat kuivalle, atooppiselle ja herkästi reagoivalle iholle.