Tilaa Itsehoitoapteekin uutiskirje & osallistu arvontaan!

Itsehoitoapteekki.fi on Orion Pharman tietopankki kuluttajille. Se tarjoaa luotettavaa tietoa terveydestä ja hyvinvoinnista sekä Orionin itsehoitovalmisteista.

Kerran viikossa ilmestyvä Itsehoitoapteekin uutiskirje kokoaa yhteen ajankohtaiset kampanjat, mielenkiintoiset artikkelit sekä kilpailut ja tarjoukset.

Anna meidän inspiroida sinua oman ja läheistesi hyvinvoinnin rakentamisessa!

Arvomme joka kuukausi kaikkien tilaajien kesken viisi Orionin tuotepakettia. Tilaamalla uutiskirjeen olet automaattisesti mukana kuukausiarvonnoissa! Lue arvonnan säännöt täältä!

Toukokuun tuotepaketin voittivat Heidi P, Kaija V, Jari M, Raija K ja Emmi L. Paljon onnea! Voittajiin on oltu henkilökohtaisesti yhteydessä.

IHA uutiskirjeen tilaaminen kannattaa.jpg

Tilaa uutiskirjeemme

Antamalla sähköpostiosoitteesi ja tilaamalla uutiskirjeen sallit Orion Oyj:n lähettää sinulle artikkeleita, etuja, tarjouksia ja uutisia sähköpostiisi. Tarjotaksemme sinua kiinnostavaa sisältöä sekä sinulle paremmin kohdennettua viestintää ja etuja Orion voi kerätä tietoja kiinnostuksen kohteistasi kyselyillä ja Orionin sivustojen selailuhistorian perusteella, mikäli olet antanut evästesuostumuksen. Voit koska tahansa peruuttaa uutiskirjeen saamassasi viestissä olevasta linkistä. Lue lisätiedot tietosuojaselosteestamme.