Para-Tabs – kivun ja kuumeen itsehoitoon

Sivun sisältö ja pikalinkit

Para-Tabs on parasetamolivalmiste kuumeeseen ja kipuun, influenssan oireisiin, päänsärkyyn, lihassärkyyn, hammassärkyyn, kuukautiskipuihin ja nivelrikosta aiheutuvaan kipuun.

Tietoa Para-Tabs kipulääketuoteperheestä

Para-Tabs on kotimainen kipulääketuoteperhe kivun ja kuumeen tilapäiseen itsehoitoon. Para-Tabs sisältää vaikuttavana aineena parasetamolia, joka ei ärsytä vatsaa ohjeenmukaisessa käytössä.

Para-Tabs on tehokas ja hyvin siedetty kipulääke.

Para-Tabs on tehokas ja hyvin siedetty kipulääke, joka sopii useimmille yli 4-vuotiaille, yleensä myös mahahaava-alttiille, astmaa sairastaville ja raskaana oleville sekä verenohennuslääkettä käyttäville. Lääkkeen sopivuuden voit varmistaa apteekista tai lääkäriltäsi.

  • Para-Tabs tuotteita on kahta vahvuutta: 500 mg tabletit aikuisille ja yli 4-vuotiaille ja 1000 mg tabletit aikuisille ja yli 16-vuotiaille.
     
  • Avainlippu_tehty_Suomessa_508x410.jpgPara-Tabs valmisteilla on Suomalaisen Työn Liiton Avainlipputunnus.
     
  • Para-Tabs tabletit ovat jakourallisia, kapselimallisia tabletteja, jotka voi tarvittaessa puolittaa.

Para-Tabs 1000 mg

Para-Tabs 1000 mg_800x600.jpg

Aikuisille ja yli 16-vuotiaille

Para-Tabs 1000 mg tabletit tilapäisiin kipu- ja kuumetiloihin. *Annostus on ½–1 tablettia korkeintaan 3 kertaa päivässä.

Tutustu tuotteeseen!

Para-Tabs 500 mg

Para-Tabs 500 mg_800x600.jpg

Aikuisille ja yli 4-vuotiaille lapsille painon mukaan

Para-Tabs 500 mg tabletit tilapäisiin kipu- ja kuumetiloihin. Annostus on aikuisille 1-2 tablettia 1-3 krt/vrk. Lapsen painon mukaisen annostuksen löydät pakkausselosteesta.

Tutustu tuotteeseen!

Hyödyllistä tietoa särkylääkkeistä

27.5.2024 Tietoa kivusta ja särystä

Apteekista löytyy useita kivun itsehoitoon tarkoitettuja särkylääkevaihtoehtoja. Valintaan vaikuttaa esimerkiksi mahdollinen tulehdus, lääkevalmisteen sopiva annostelumuoto, muu terveydentila ja käytössä olevat muut lääkkeet.

Lue lisää
29.5.2017 Tietoa kivusta ja särystä

Kuumeisena on tärkeää välttää rasitusta. Jos kyseessä on selkeästi flunssa, itsehoitona riittää lepo ja runsas juominen.

Lue lisää
25.1.2023 Tietoa kivusta ja särystä

Hammassärky on ikävä vaiva. Tulehduskipulääke voi tuoda särkyyn ensiapua, mutta säryn syy on aina selvitettävä.

Lue lisää