Bellavita ja Bella – A-vitamiini- eli retinolivoiteet tekevät ihostasi ihanan

Sivun sisältö ja pikalinkit:

Retinoli eli A-vitamiini on kiistatta yksi tehokkaimmista ihonhoidon ainesosista. Bellavita- ja Bella-tuotteiden A-vitamiini tekee ihosta ihanan pehmeän, sileän ja kimmoisan.

Bellavita ja Bella -tuotteet ihonhoidossa

 IHA_Favora_artikkelit_voidevinkit_Voideläiskä_541x465.png

Viisi nostoa hyödyistä:

  • Vahvista, uudista ja ravitse ihoa
  • Ennaltaehkäise ikääntymisen merkkejä
  • Silota juonteita
  • Vähennä valovaurioita
  • Edistä ihon kollageenin ja hyaluronihapon tuotantoa

 

Orion Pharman suosituissa Bellavita- ja Bella-voiteissa on A-vitamiinin muotona tehokas retinoli ja kasviperäinen sekä antioksidanttinen bakuchioli. Retinoli ja bakuchioli toimivat todella hyvin yhdessä uudistaen ja vahvistaen ihoa. Molemmat ainesosat vaikuttavat ihon ikääntymiseen ja kiinteyteen samalla kun bakuchioli vahvistaa retinolin vaikutuksia.

Bellavita ja Bella A-vitamiinivoiteet sopivat päivittäiseen ihon hoitoon, varsinkin kasvojen, kaulan ja dekolteen alueelle. 

Huomioithan, että tehonsa vuoksi retinoli voi aiheuttaa aluksi ihoreaktioita kuten ihon punoitusta ja kuivuutta.
Lue, kuinka retinolivoiteen käyttö tulee aloittaa!

A-vitamiinituotteita, kuten retinolivoiteita, ei suositella käytettäväksi raskauden tai imetyksen aikana.


Tietoa tärkeimmistä vaikuttavista aineista

Tuotekehitys ja tuotteiden valmistus

Orion Pharman suositut Bellavita ja Bella -tuotteet on uudistettu. Tuotteisiin valittiin entistä tehokkaammat raaka-aineet. Aiempi A-vitamiinimuoto retinyylipalmitaatti korvattiin tehokkaammalla retinolilla ja mukaan lisättiin vaikuttavana aineena myös bakuchioli.

Tuotekehityksen myötä Bellavitan retinolipitoisuus on päivitetty vastaamaan herkemmän ihon tarpeita. Bella-voiteissa on korkea retinolipitoisuus ja Bellavita-voiteissa pienempi.

Bellavita ja Bella -tuotteet on kehitetty Suomessa ja ne valmistetaan Orion Pharman Turun lääketehtaalla.

Saatavilla apteekeista ja verkkoapteekeista.

Retinolituotteen valinta

Bellavita ja Bella -tuotteet eroavat toisistaan retinolipitoisuuden ja voidepohjan osalta. Valinta Bellavita ja Bella -tuotteiden välillä kannattaa tehdä sen mukaan, miten hyvin oma iho on tottunut retinoliin sekä oman ihotuntuman ja mieltymysten mukaan.

Retinoliin tottumattomalle ja herkemmälle iholle kannattaa valita oman mieltymyksen mukaan hajusteeton tai hajustettu Bellavita-voide. Ne ovat hyvin ravitsevia ja tuntuvat ihanan täyteläisiltä. Bellavita-voiteissa retinolipitoisuus on 0,15% (4999 IU).

Bella-voiteet ovat koostumukseltaan huomattavasti kevyempiä ja imeytyvät nopeammin. Niissä on myös merkittävästi suurempi retinolipitoisuus 0,3% (9999 IU).

Tuotteet_540x329.jpg

Bellavita-tuotteet

Bellavita_800x800.jpg

Bellavita-voiteet ovat koostumukseltaan ravitsevia ja ihanan täyteläisiä. Bellavita-tuotesarjaan kuuluu miedosti hajustetut ja hajusteettomat päivä- ja yövoiteet. Voiteet sisältävät 0,15 % (4999 IU) retinolia ja 1 % bakuchiolia, ja päivävoiteet sisältävät myös ihoa ravitsevaa ja uudistavaa E-vitamiinia.

Miedompi retinolipitoisuus sopii retinolin käytön aloitukseen ja herkemmälle iholle.

Bella-tuotteet

Bella_800x800.jpg

Bella-voiteet ovat koostumukseltaan kevyempiä ja imeytyvät nopeasti. Bella-tuotesarjaan kuuluu miedosti hajustettu päivävoide ja hajusteeton yövoide. Voiteet sisältävät 0,3 % (9999 IU) retinolia, 1 % bakuchiolia sekä ihoa ravitsevaa ja uudistavaa E-vitamiinia ja C-vitamiinia.

Muista aloittaa vahvan retinolituotteen käyttö vähitellen ja hyvin pienillä määrillä!