Burana – tulehduskipulääke erilaisia kiputiloja vastaan

Sivun sisältö ja pikalinkit:

Tuttu Burana tuo helpotusta kipuun, tulehdukseen ja kuumeeseen aikuisille, lapsille ja vauvoille ja nyt myös paikalliseen kipuun.  

Tuotteet kipuun ja särkyyn

Burana1_540x415.jpg

Tehokkaat itsehoitokipulääkkeet tilapäiseen kipuun, kuumeeseen ja tulehdukseen. Burana 400 mg tabletit sopivat aikuisille ja yli 4-vuotiaille. Burana-Caps 400 mg on nopeavaikutteinen kapseli aikuisille ja yli 12-vuotiaille. Burana 200 mg tabletit sopivat aikuisille ja yli 10 kg painaville lapsille. Muista tarkistaa pakkausselosteesta oikea annostus.

Tuotteet paikalliseen kipuun

Burana3_540x415.jpg

Buranagel 50 mg/g geeli on Suomen ainoa ibuprofeenia sisältävä kipugeeli lyhytaikaisen, paikallisen kivun hoitoon, joka on aiheutunut esim. äkillisestä nyrjähdyksestä, venähdyksestä tai ruhjeesta (kuten urheiluvammat). Hajusteeton Buranagel-geeli on helppo levittää iholle, tahraamatta.

Tuotteet flunssaan

Burana2_540x415.jpg

Burana-C 400/300 mg ja Burana 400 mg jauhe auttavat lievittämään tilapäisiä kipu- ja kuumetiloja, kuten virusten aiheuttaman nuhakuumeen ja influenssan oireita. Burana tarjoaa flunssan oireiden hoitoon niin tabletit kuin lämpimään veteen sekoitettavan jauheen.

Tuotteet lapsille

Burana4_540x415.jpg

Burana-tuoteperheestä löytyy kipu- ja kuumelääke niin vauvoille kuin isommillekin lapsille. Nestemäiset ja mansikanmakuiset Burana 20 mg/ml ja Burana 40 mg/ml sopivat yli 3 kk ikäisille ja yli 5 kg painaville lapsille. Appelsiininmakuiset Burana 100 mg purukapselit sopivat yli 4-vuotiaille (yli 21 kg) lapsille. Burana 200 mg tabletit sopivat yli 10 kg painaville lapsille. 

Tietoa ibuprofeenista

IHA_Ibuprofeeni_800x600.jpg

Burana tuoteperhe sisältää vaikuttavana aineena ibuprofeenia. Ibuprofeeni on nk. tulehduskipulääke. Se estää kivuntunteen välittymistä keskushermostoon vähentämällä tulehdusta ja kipua voimistavien välittäjäaineiden muodostumista. Se myös alentaa kuumetta vähentämällä kuumetta nostattavien välittäjäaineiden muodostumista. Paikallisessa käytössä ihon läpi imeytyvä ibuprofeeni lievittää kipua ja tulehdusta.

Ibuprofeeni kipuun, kuumeeseen ja tulehdukseen

Itsehoitokipulääkkeet, kuten Burana, on tarkoitettu tilapäisen kivun lyhytaikaiseen hoitoon. Käyttämällä kipulääkkeitä pakkauksen ohjeen mukaan, voi myös vähentää niiden käyttöön liittyviä haittoja. Jos kipu ei hellitä tai siitä tulee toistuvaa, tulee kääntyä lääkärin puoleen.

Buranan historia

Burana tuoteperhe tuotteet_800x600_v2.jpg

Ensimmäinen Burana itsehoitolääke, Burana 200mg tabletit, tuli apteekkeihin vuonna 1986. Tuote sai hyvän vastaanoton sekä apteekkien että kuluttajien keskuudessa. Burana voittikin pian käyttäjien luottamuksen ja oli mukana mullistamassa kivunhoitoa ja siihen liittyviä asenteita.

Buranan soveltuvuus kivunhoitoon vakuutti nopeasti ja 400 mg vahvuus saatiin kuluttajien saataville itsehoitotuotteena vuonna 1989. Orion tekee jatkuvaa kehitystyötä ja Burana tuoteperhettä on laajennettu vuosien varrella mm. lasten kivunhoitoon sekä flunssan täsmähoitoon. Tilapäisen kivun nopeaan hoitoon kehitettiin Burana-Caps -valmiste.

Buranagel kipugeeli tuli apteekkeihin vuonna 2018 ja uusimpana tuoteperheeseen saatiin pienten lasten kivun ja kuumeen hoitoon Burana 40 mg/ml oraalisuspensio syksyllä 2021.