Biorion, hyvinvointia hiuksille ja kynsille*

Sivun sisältö ja pikalinkit

Upeiden ja terveiden hiusten edellytyksenä on hiusjuurten hyvinvointi sekä niiden riittävä ravinteiden saanti.

Biorion-tuotesarja on kehitetty, jotta sinun hiuksesi voisivat mahdollisimman hyvin ja näyttäisivät vahvoilta ja elinvoimaisilta. 

Biorion Strong -ravintolisä, 5 mg biotiinia

BIORION_Biorion-Strong-ravintolisä_800x600 (1).jpg

* Biorion Strong sisältää biotiinia, seleeniä ja sinkkiä, jotka edistävät hiusten pysymistä normaaleina. Seleeni ja sinkki edistävät myös kynsien pysymistä normaaleina.

Miksi Biorion?

Vahvat hiukset ja kynnet

Biorion ravintolisä auttaa huolehtimaan hiustesi ja kynsiesi hyvinvoinnista kaikissa elämänvaiheissa.* Tuotteeseen olemme valinneet aineosia, joiden tiedämme olevan hyödyllisiä hiusten ja kynsien hyvinvoinnille.

Biorion ravintovalmisteen aineosien hiusten ja kynsien terveyteen liittyvät väittämät on arvioinut Euroopan elintarviketurvallisuusviranomainen (EFSA).

Yksi kapseli päivässä riittää

Biorion Strong ravintolisän annostelu on helppoa: yksi kapseli päivässä riittää. Kun aloitat ravintolisän käytön, on hyvä muistaa säännöllinen käyttö ja maltti tuloksia odottaessa.

Kynsissä ensimmäiset positiiviset muutokset näkyvät jo noin kuukauden kuluttua. Hiuksissa voit havaita vaikutuksia noin 2-3 kuukauden kuluttua aloituksesta.  

Avainlippu_tehty_Suomessa_w150.pngMonipuolinen ravintolisä valmistettu Suomessa

Biorion Strong on Orion Pharman avainlipputuote. Biorion-tuotteet löydät apteekeista ja verkkoapteekeista kautta maan.

Sopii myös erityisruokavalioihin

Biorion Strong ravintolisä sopii vegaaneille. Kapseli on kasviperäinen. Tuote on myös täysin maidoton, laktoositon, gluteeniton, soijaton ja hiivaton. Biorion ravintolisä ei sisällä liivatetta.

Kokonaisvaltaista hyvinvointia

Tarjoa hiuksillesi kokonaisvaltaista hyvinvointia ja täydennä ravintolisän vaikutusta shampoon, hoitoaineen, hiuspohjaa stimuloivan hoitonesteen sekä sävyttävien tuotteiden avulla. Varsinkin, jos tavoitteenasi on kasvattaa hiuksiasi, Biorion tuotteilla huolehdit, että ulkoiset rasitukset kuten lämpökäsittelyt ja vuodenaikojen vaihtelut eivät pääse kuivattamaan hiuksiasi ja päänahkaasi.

Biorion shampoo, hoitoaine ja hoitoneste

Hiusten pesu.jpg

Hiukset ja päänahka voivat hyvin, kun huolehdit niiden hyvinvoinnista tarpeisiisi sopivin tuottein. 

Tuuheuttava ja kosteuttava shampoo pesee hellävaraisesti samalla stimuloiden hiuspohjan verenkiertoa mikä edesauttaa sen elinvoimaisena pysymistä.

Tuuheuttava ja ravitseva hoitoaine palauttaa kiillon ja sileyden hiuksiisi.

Hiuspohjan hyvinvointiin kehitetty, pintaverenkiertoa stimuloiva hoitoneste auttaa hidastamaan ja ehkäisemään hiustenlähtöä sekä edistää uusien hiusten kasvua.

Biorion sävyttävät tuotteet

Hiusten sävytys.jpg

Säilytä hiustesi kaunein sävy! Biorion sävyttävät shampoot ja hoitoaineet ylläpitävät hiusten luonnollista tai värjättyä sävyä.

Hopeashampoo ja hopeahoitoaine on vaaleille, vaalealla raidoitetuille sekä vaalennetuille tai hopeansävyisille hiuksille ylläpitämään sävyn viileyttä ja kirkkautta. Violetti pigmentti neutraloi kellertäviä sävyjä vaaleista hiuksista.

Ruskea shampoo ja ruskea hoitoaine ylläpitävät ja syventävät ruskeaa sävyä saaden hiukset näyttämään hehkuvan värikylläisiltä.

Miten allergiatesti tehdään?

Monet hiuksia sävyttävät tuotteet sisältävät ainesosia, jotka voivat ärsyttää ihoa tai aiheuttaa allergisen reaktion.

On suositeltavaa tehdä allergiatesti ennen värjäävien tuotteiden käyttöä, mikäli olet ihottumaherkkä, saanut aikaisemmin reaktion hiusväreistä tai sinulla on tai on ollut väliaikainen musta hennatatuointi, joka saattaa lisätä allergiariskiä.

Tee ihotesti 48 tuntia ennen tuotteen käyttöä. Tee testi kyynärtaipeen sisäpinnalle n. 1 cm x 1 cm kokoiselle ihoalueelle. Levitä vanutupolla pieni määrä väriä ohuelti kyynärtaipeen iholle ja anna vaikuttaa 45 min. Älä peitä ihoa. Vältä kontaktia tekstiilien kanssa. 45 min kuluttua, pese testikohta huolellisesti lämpimällä vedellä. Jos testin tai sitä seuraavan 48 tunnin aikana ilmenee ihoreaktio, sinun ei tule käyttää värjäävää tuotetta. Vaikka testi ei aiheuttaisi reaktiota, ei se tarkoita, etteikö mahdollisesti tulevaisuudessa värjäämisen yhteydessä voisi ilmetä reaktiota. Tämä testi on tärkeä varotoimenpide. Epäselvissä tapauksissa, ole yhteydessä lääkäriin.

Tiesitkö tämän hiusten kasvatuksesta?

  • Hiuksen ainoa elävä osa on sen juuri, tätä kautta hius saa ravintonsa. 
  • Hiusten ja kynsien hyvinvointiin vaikuttavat monet eri tekijät, niin yksilölliset kuin ulkoiset.
  • Perintötekijöistä riippuen hiuksen normaali kasvusykli on noin 2–6 vuotta. Meillä jokaisella on eri kasvun vaiheissa olevia, erivahvuisia ja -laatuisia hiuksia päässämme.
  • Normaali, uusiutumisesta johtuva hiustenlähtö tarkoittaa noin 70-100 irronnutta hiusta/päivä.
  • Hiusten runsaampaa lähtemistä saattaa aiheuttaa mm. stressi ja hormonaaliset muutokset.
  • Huolehtimalla hiusjuurtesi ja päänahkasi hyvinvoinnista voit auttaa hiuksiasi säilyttämään luonnollisen, terveen elinvoimansa!
21.4.2021 Tietoa ja vinkkejä

Miten saada hiukset kasvamaan ja voimaan hyvin? Esimerkiksi stressi heijastuu myös hiuksiin, samoin päänahan huono verenkierto. Arjen pienillä valinnoilla ravintoa, pesua ja kampausta myöten voit tehdä paljon hiustesi hyväksi.

Lue lisää
21.5.2019 Tietoa ja vinkkejä

Terveet hiukset ovat useimpien tavoite, vaikka hiusten kasvatus ja pitkät hiukset eivät olekaan kaikkien juttu. Hiusten kuntoon voi vaikuttaa paljon itse.

Lue lisää