Femisan - hoitoa ja huolenpitoa

Sivun sisältö ja pikalinkit

Intiimialueen hoito on osa kokonaisvaltaista hyvinvoinnista huolehtimista ja siksi Femisan tuoteperhe koostuukin pääosin intiimialueen hoitotuotteista.
Tehokkaat, hellävaraiset, väriaineettomat, tuoksuttomat sekä hormonittomat tuotteet sopivat kaikille ja kaiken ikäisille naisille.
 
 
 

Femisan-sarjasta löydät laadukkaat tuotteet intiimipesuun, kosteutukseen, bakteerivaginoosin hoitoon sekä vastustuskyvyn vahvistamiseen. Löydä apu satunnaisiin intiimialueen ongelmiin ja tuotteet päivittäiseen käyttöön!

Kuivalle iholle ja kuiville limakalvoille

Femisan_Tuoteperhe_IHA_tuotesivusto_kategoria_kuivuus-kutina_800x600px.jpg

Femisan Cream (emätinvoide) ja Femisan Vital (emätingeeli) ovat kuivuudesta johtuvan kutinan, ärsytyksen ja kirvelyn lievittämiseen. Femisan Vital ei kirvele eikä valu ja Femisan Cream sopii sisäisen käytön lisäksi ulkoiseen kosteutukseen intiimialueen iholle. Tuotteet ovat hormonittomia ja ne sopivat kaiken ikäisille naisille.

Femisan Oil on helppokäyttöinen, kosteuttava öljy intiimialueen ja koko vartalon hoitoon. Sisältää runsaasti E-vitamiinia, joka rauhoittaa ja hoitaa herkkää ihoaluetta. Jättää ihon pehmeäksi, joustavaksi ja miellyttävän tuntuiseksi. Tuote sopii kaiken ikäisille sekä naisille että miehille.

Femisan Glide on vesipohjainen ja hajustamaton liukuvoide, joka antaa pitkäkestoisen luiston.

Intiimialueelle ja vartalolle:

Intiimiin kanssakäymiseen:


Femisan Vital emätingeeli on CE-merkitty lääkinnällinen laite, valmistaja: Peptonic Medical AB.

Bakteerivaginoosin hoito ja ennaltaehkäisy

Femisan_Tuoteperhe_IHA_tuotesivusto_kategoria_bakteerivaginoosi_800x600px.jpg

Femisan Balance on emätingeeli bakteerivaginoosin oireiden hoitoon ja ehkäisyyn. Se palauttaa ja säilyttää intiimialueen luonnollisen pH-tasapainon sen häiriinnyttyä esim. antibioottilääkityksen tai kuukautisten yhteydessä. Lue 10 faktaa bakteerivaginoosista.


Femisan Balance emätingeeli on CE-merkitty lääkinnällinen laite, valmistaja: Galena Pharma Oy.

Intiimialueen päivittäinen hoito

Femisan_Tuoteperhe_IHA_tuotesivusto_kategoria_paivittaiseen_800x600px.jpg

Femisan Wash on hellävarainen puhdistusgeeli intiimialueelle. Se kosteuttaa ja suojaa herkkää ihoaluetta sekä säilyttää intiimialueen luonnollisen pH:n. Intiimialueen liiallista kuivuutta voi ehkäistä myös oikealla pesutuotteella.

Hyödyllistä tietoa intiimiterveydestä

3.5.2024 Naisen terveys

Joka toinen nainen kärsii jossain vaiheessa emättimen kuivuudesta. Limakalvojen kuivuutta ja kirvelyä voi helpottaa apteekista saatavilla tuotteilla.

Lue lisää
9.5.2023 Naisen terveys

Kuiva ja herkkä iho voi hyvin, kun sitä hoitaa hajusteettomalla, lisäaineettomalla ja vedettömällä ihoöljyllä. Lue käyttövinkit ja tietopaketti Femisan Oil -tuotteesta.

Lue lisää
28.4.2023 Naisen terveys

Naiset eivät useinkaan osaa ajatella, mihin alapään kutina, kirvely virtsatessa tai imetyksen aikaiset intiimialueen oireet liittyvät.

Lue lisää
3.9.2019 Naisen terveys

Alapään kutina ja kuivat limakalvot johtuvat usein liiasta jynssäämisestä. Naistentautien erikoislääkäri Sari Ahonkallio neuvoo, paljonko ja millä naisen intiimialuetta kannattaa pestä.

Lue lisää
30.4.2019 Naisen terveys

Emättimen limakalvojen kuivuus on myös nuorilla naisilla tyypillinen ongelma. Nuoret naiset kokevat näitä vaivoja esimerkiksi ehkäisypillereiden käytön yhteydessä.

Lue lisää
30.4.2019 Naisen terveys

Naisen kehossa alkaa tapahtua muutoksia ikääntymisen ja estrogeenitasojen laskun myötä. Estrogeenin tuotanto vähenee tavallisesti vaihdevuosien jälkeen.

Lue lisää