Terveen ihon pH on 5,5. Jos käytetään ihotuotteita, joiden pH-arvo poikkeaa tästä selvästi emäksiseen suuntaan, niiden ihoa kuivattava vaikutus saattaa olla huomattavakin. Erilaiset saippuat ja puhdistusaineet ovat tyypillisesti tällaisia ihonhoitotuotteita. Niiden taipumuksena on heikentää ihon puolustusmekanismeja ulkoisia ärsykkeitä vastaan ja kuivattaa ihoa. Tämän takia herkkäihoisten henkilöiden kannattaa kiinnittää huomiota myös iholle käyttämiensä tuotteiden pH-arvoihin.

Femisan Oil herkälle intiimialueelle

Femisan Oil on helppokäyttöinen ja kosteuttava öljy intiimialueen päivittäiseen hoitoon. Se sisältää runsaasti E-vitamiinia, joka rauhoittaa ja hoitaa herkkää ihoaluetta. Ihoöljyä suihkautetaan suoraan hoidettavalle ihoalueelle ja levitetään tarvittaessa. Se jättää ihon pehmeäksi, joustavaksi ja miellyttävän tuntuiseksi. Femisan Oil sopii käytettäväksi myös sheivauksen jälkeen. 

Herkän ja kuivan ihon kannalta Femisan Oilin paras puoli on, että tuote on täysin hajusteeton, lisäaineeton ja vedetön. Se ei allergisoi eikä ärsytä. Täysin vedettömänä Femisan Oil vahvistaa tehokkaasti ihon läpäisyestettä ja estää näin kosteuden haihtumista ihosta.

Femisan Oil – intiimialueen ja koko vartalon hoitoon

  • Femisan Oil on lisäaineeton, hajusteeton, väriaineeton ja säilöntäaineeton.
  • Femisan Oil sopii hyvin herkkien limakalvoalueiden hoitoon.
  • Tuote sopii myös koko vartalolle ihon voiteeksi, ja se pehmittää ja suojaa kuivia ihoalueita, kuten kyynärpäitä ja kantapäitä.
  • Femisan Oil jättää iholle miellyttävän tunnun.
  • Tuote sopii kaikenikäisille naisille ja miehille.