Apteekkikosmetiikkasarja Favora

Sivun sisältö ja pikalinkit

Favora-sarja on kehitetty herkkäihoisille ja kaikille niille, jotka arvostavat arjessaan laadukasta ja toimivaa ihonhoitoa.

Favora lupaa puhdistaa, hoitaa ja kosteuttaa hellävaraisesti ja virkistävän helposti!

 IHA_Favora_artikkelit_voidevinkit_Voideläiskä_541x465.png

Neljä nostoa Favora-tuotesarjasta:

  • Tehokkaat ainesosat
  • Turvalliset ja testatut tuotteet
  • Aina ilman hajusteita ja väriaineita
  • Allergiatunnuksella luotettavuutta ja laatua
Lue lisää tuotesarjasta

APTEEKKIKOSMETIIKKA:Favora tuotevalitsin_800x600.jpg

Millainen ihonhoitotuote sinun kannattaisi valita? Vastaa viiteen nopeaan kysymykseen ja saat selville, mitä ihosi kaipaa.

Tee testi!

APTEEKKIKOSMETIIKKA:Favora puhdistusrutiini2_800x600.jpg

Tiedätkö tai arvaatko, missä järjestyksessä syväkosteuttava puhdistusrutiini kuuluu tehdä? Kokeile ja opi rutiinista lisää!

Tee testi!

Vahvistavat tuotteet

FAVORA_vahvistavat_800x600.jpg

Tue ihon omaa mikrobiomia ja vahvista ihon luontaista puolustuskykyä ulkoisia rasituksia vastaan. Kosteuta ja suojaa.

Ihomme altistuu päivittäin monille erilaisille rasitustekijöille, jotka voivat vaikuttaa epäsuotuisasti ihon hyvinvointiin. Huolehtimalla ihosi mikrobiomin tasapainosta, voit edistää sen hyvinvointia.

Prebiootteja ja postbioottia sisältävät tuotteet tasapainottavat ihoa, vahvistavat sen luontaista vastustuskykyä ja kosteuttavat tehokkaasti.

Rauhoittavat ja kosteuttavat tuotteet

FAVORA_rauhoittavat_800x600.jpg

Rauhoita, kosteuta ja hoida ihoasi hellävaraisesti. Sopii myös couperosa ihon hoitoon.

Reagoiko ja ärtyykö ihosi herkästi? Nämä tuotteet auttavat rauhoittamaan ja tehokosteuttamaan ärtynyttä ihoa, jolloin punoitus, kutina ja kiristävä tunne vähenevät. Iho näyttää ja tuntuu rauhalliselta ja tasaiselta.

Favora valikoimasta löydät omalle ihotyypillesi sopivan kosteuttavan ja suojaavan tuoteen! Sopivimman hoitovoiteen valintaan saat apua tästä koonnista.

Kiinteyttävät tuotteet

FAVORA_kiinteyttävät_800x600.jpg

Ravitse, korjaa, kiinteytä ja ehkäise ikääntymisen merkkejä. Kiinteyttävät tuotteet aikuiselle iholle.

Noin 40-vuotiaana ihon uudistumisprosessi hidastuu: ihon joustavuus ja kiinteys vähenevät ja myös talineritys vähenee – iho ohenee ja kuivuu ja siihen muodostuu aiempaa selkeämpiä ryppyjä.

Päivitä hoitotuotteet vastaamaan ihon tarpeita, sillä hyvällä hoidolla voit ehkäistä ihon ennenaikaista ikääntymistä, pehmentää ryppyjä, ylläpitää ihon kuntoa ja heleyttä.

Puhdistavat tuotteet

FAVORA_puhdistavat_800x600.jpg

Ihon huolellinen puhdistus on ihonhoidon perusta ja avain raikkaaseen, kauniiseen ihoon. Kasvojesi iho kaipaa puhdistusta aamuin illoin huolimatta siitä, käytätkö meikkiä.

Kasvojen iho kaipaa puhdistusta aamuin illoin huolimatta siitä, käyttääkö meikkiä. Favora tuotteilla puhdistat ja virkistät ihosi kunnioitten sen omaa, luonnollista suojaa.

Puhdista iho vaahdolla tai geelillä ja viimeistele virkistävällä kasvosuihkeellaMisellivettä voi käyttää varsinaiseen puhdistukseen tai kasvoveden tapaan ja sen on näppärä puhdistustuote silloin, kun vettä ei ole saatavilla. Ihon syväpuhdistukseen sopii herkkäihoisellekin Favora hellävarainen 2-in-1 kuorintavoide.

Täydentävät tuotteet

FAVORA_täydentävät_800x600.jpg

Favora tuotesarjan täydentävillä tuotteilla suojaat ja hoidat ihoasi

Kosteuttava ja suojaava päivävoide ja Heleyttävä BB-voide kosteuttavat ja hoitavat ihoa tehokkaasti. Korkea suojakerroin 30 suojaa ihoa auringon haitalliselta UVA- ja UVB-säteilyltä.

Kosteutusta kaiken ikäisille ja kaikille ihotyypeille tuovat Kosteuttava hoitovoide kasvoille ja Uudistava silmänympärysvoide.

Käsi- ja huulivoidetta kannattaa pitää aina mukana, ja luotettava Roll-on antiperspirantti on varma valinta raikkaaseen oloon missä ja milloin vain.

Miksi valita Favora?

Herkän ihon ehdoilla

Mikä tahansa ihotyyppi voi olla herkkä ja herkkäihoisuus on meillä yleistä. Tunnusmerkkejä ovat esimerkiksi punoitus, kutina, kuumotus ja/tai kiristävä tunne. Ihon herkkyyteen vaikuttavat muun muassa perinnölliset taipumukset, elintavat ja ilmastolliset tekijät. Herkän ja helposti reagoivan ihon hoidossa avainasemassa ovat rauhoittavat, suojaavat ja vahvistavat tuoteominaisuudet.

Allergiatunnus takaa luotettavuuden ja laadun.

Allergia iho ja astmaliitto_musta2.pngFavora-sarjan kaikki tuotteet on kehitetty yhteistyössä Allergia-, Iho- ja Astmaliiton kanssa ja ne ovat saaneet oikeuden käyttää Allergia-, iho- ja astmaliiton arvostettua Allergiatunnusta. Allergiatunnus takaa, että tuotteen alkuperä on tarkoin tutkittu ja että tuote ei sisällä hajusteita, väriaineita tai muita yleisesti herkistäviä tai ärsyttäviä ainesosia.

Aina ilman hajusteita ja väriaineita

Favoran tuotteet sopivat useimmille herkkäihoisille, allergisille, astmaatikoille ja tuoksuyliherkille sekä kaikille laadukasta ihonhoitoa arvostaville.

Tehokkaat ainesosat, turvalliset ja testatut tuotteet

Orion Pharmalle turvalliset ja toimivat tuotteet ovat kaikki kaikessa, ja tuotekehityksestä ovatkin vastanneet alan parhaat asiantuntijat. Favora-tuotteet sisältävät tarkkaan valittuja, puhtaita ja tehokkaita ainesosia, joita ihosi tarvitsee voidakseen hyvin. Aineisosaluettelot ovat tarkoituksella lyhyitä: tuotteet sisältävät vain sen, mitä herkkä iho tarvitsee voidakseen hyvin.

Kaikki mitä ihosi tarvitsee ja vain se, mitä ihosi tarvitsee.

Tuotteet ovat asiantuntijoiden tutkimia ja läpikäymiä siten, että niiden aineosiin ja materiaaleihin on perehdytty viimeisimmän tutkimustiedon pohjalta. Olemme tehneet kaikille Favora-tuotteille erittäin kattavan turvallisuusarvioinnin. Se tarkoittaa tieteellistä arviointia, jossa otetaan huomioon mm. ainesosien ominaisuudet sekä käyttömäärät ja -tavat, valmiin tuotteen stabiilisuus ja fysikaalis–kemialliset ominaisuudet sekä mikrobiologinen laatu.

Kaikki tuotteemme on testattu käyttäjien toimesta ennen lanseerausta. Favora-tuotteita ei ole testattu eikä testata eläimillä. Favora-tuotteissa käytetään ainoastaan EU:n kosmetiikkadirektiivin mukaisia, kosmetiikassa sallittuja raaka-aineita. Kaikki tuotteet täyttävät direktiivin vaatimukset. Kaikki Favora-tuotteet ovat mineraaliöljyttömiä ja parabeenittomia.

Lue lisää tuotteiden tehokkaista ainesosista kunkin tuotteen kohdalta.

Pakkauksilla laatua, taloudellisuutta ja ympäristöystävällisyyttä

Pakkaukset on suunniteltu herkän ihon ehdoilla. Ilmatiiviit pumppupakkaukset vaikuttavat tuotteen laatuun, sillä ne eivät päästä avattuunkaan pakkaukseen epäpuhtauksia, joten säilöntäaineita tarvitaan huomattavasti vähemmän tai ei lainkaan.

Kätevän pumppumekanismin ansiosta tuotetta ei tule tuhlailtua, vaan sitä saa kevyesti painamalla juuri haluamansa määrän. Pumppupullomekanismin pohja nousee käytön myötä, jolloin pullo tyhjenee taloudellisesti viimeistä pisaraa myöden.

Favora suosii ympäristöystävällisiä ratkaisuja ja pakkaukset ovat kierrätettäviä. Kartonkipakkaukset voi lajitella kartonkikeräykseen tai polttaa. Muoviset, tyhjät tuotepakkaukset lajitellaan ensisijaisesti muovikeräykseen. Mikäli muovin kierrätykseen ei ole lajittelumahdollisuutta, muovijätteet voi lajitella polttokelpoiseen jätteeseen.

Seuraa Favoraa Facebookissa: