Apua tuotteen valintaan

Orionin allergiatuotteista löydät monta vaihtoehtoa allergian hoitoon. Histecin vaikuttava aine, setiritsiini, on yksi maailman käytetyimmistä ja tunnetuimmista antihistamiineista. Destamin soveltuu erityisesti henkilöille, jotka tarvitsevat väsyttämättömän antihistamiinin.

Tablettien lisäksi tuotevalikoimaan kuuluvat Mometason Orion ja Beclonasal-nenäsumutteet, jotka ovat hyvä lisä paikallishoitona, jos pelkkä antihistamiini ei riitä. Allergianenäsuihkeet saattavat kuivattaa nenän limakalvoja, joten rinnan voi käyttää kosteuttavaa nenäsuihketta. Tutustu: Nasolin kosteuttava nenäsuihke.

Sivun sisältö ja pikalinkit

Histec

Histec_banneri_800x600_2023.jpg

Antihistamiinivalmiste Histec on tarkoitettu kausiluonteiseen tai ympärivuotiseen allergiseen nuhaan sekä allergisiin silmä- ja iho-oireisiin. Vaikuttavana aineena on setiritsiini, joka on yksi maailman käytetyimmistä ja parhaiten tunnetuista antihistamiineista. Histec 10 mg auttaa nopeasti ja se sopii yli 6-vuotiaille.

Destamin

Destamin_banneri_800x600_2024.jpg

Väsyttämätön antihistamiinivalmiste Destamin on tarkoitettu allergiseen nuhaan liittyviin nenä- ja silmäoireiden sekä nokkosihottuman hoitoon. Vaikuttava aine on desloratadiini. Aikuisille ja yli 12-vuotiaille nuorille.

Mometason Orion

Mometason_Orion_banneri_800x600.jpg

Mometason Orion 50 mikrog/annos on nenäsumute siitepölynuhan hoitoon aikuisille (yli 18 v). Mometasonin vaikuttava aine on mometasonifuroaatti, kortikosteroidi, jolla on tulehdusta lievittävä ja ehkäisevä vaikutus. Mometason vähentää turvotusta ja ärsytystä nenässä.

Beclonasal Orion

BA_banneri_800x600_2023.jpg

Beclonasal Aqua 50 mikrog/annos on nenäsumute allergiseen nuhaan aikuisille ja yli 14-vuotiaille nuorille. Vaikuttava aine beklometasonidipropionaatti vähentää voimakkaasti nenän limakalvon tulehdusta ja turvotusta. Paras teho saavutetaan muutaman päivän käytön jälkeen.