Allergia

Tervetuloa Orionin allergiasivustolle! Täällä voit tutustua Orionin itsehoitoon tarkoitettuihin allergialääkkeisiin, ja saat ajankohtaista tietoa allergian oireista sekä niiden hoidosta.

Allergiaoireet ovat tuttuja monille suomalalaisille: nenä kutisee, aivastuttaa ja silmät ovat punaiset. 

Siitepölyjen aiheuttamasta allergisesta nuhasta kärsii noin 20 % aikuisväestöstä.

Allergia ei vaivaa ihmisiä vain keväällä ja kesällä, vaan Suomessa ensimmäiset siitepölyhiukkaset havaitaan jo varhain kevättalvella.

Katso tämän hetken siitepölytilanne ja ennuste

Siitepölyn lisäksi allergiaoireita aiheuttavat esimerkiksi eläinkarva- ja hilse, huonepöly, höyhenet sekä home- ja hiivasienet.

Allergia kannattaa hoitaa, koska hoitamattomana se voi heikentää elämänlaatua. Tärkeintä on oireidenmukainen ja tehokas hoito.

Tuotteet

Orionin valikoimista löydät tehokkaat tuotteet niin kausiluonteisen ja ympärivuotisen allergisen nuhan kuin allergisten silmä- ja iho-oireiden hoitoon.

Allergiatuotteet_wo_Fex_banneri_800x600.jpg

Tutustu allergialääkkeisiin!

Ajankohtaiset artikkelit

21.6.2023 Tietoa allergian oireista ja hoidosta

Heinäallergia saa nenän vuotamaan ja silmät ärtymään. Allergialääkkeet auttavat oireisiin, mutta niitä voi hillitä myös kotikonstein.

Lue lisää
26.3.2024 Tietoa allergian oireista ja hoidosta

Siitepöly aiheuttaa allergisella nuhaa, aivastelua, nenän kutinaa ja tukkoisuutta, joskus myös yskää ja hengityksen vinkumista.

Lue lisää
22.3.2021 Tietoa allergian oireista ja hoidosta

Kuinka siitepölyallerginen voi nauttia keväästä? Apua kannattaa hakea apteekin itsehoitovalmisteista, joilla allergiaoireita voi hoitaa tehokkaasti.

Lue lisää