Tietoa hiusten ja kynsien hyvinvoinnista

Sivun sisältö ja pikalinkit

Hiusten hyvinvoinnista kannattaa huolehtia läpi elämän. Lue, miten ihmisen yleiskunto näkyy myös hiuksissa ja miten voit hoitaa hiuksiasi oikein.

Hiusten kasvatus ja vahvistaminen

21.9.2023 Tietoa ja vinkkejä

Biotiinilla on monta tärkeää tehtävää. Se auttaa muun muassa ylläpitämään normaaleja hiuksia. Biorion Strong on kehitetty hiuksille ja kynsille, ja se sisältää niitä vahvistavia seleeniä ja sinkkiä

Lue lisää
21.4.2021 Tietoa ja vinkkejä

Miten saada hiukset kasvamaan ja voimaan hyvin? Esimerkiksi stressi heijastuu myös hiuksiin, samoin päänahan huono verenkierto. Arjen pienillä valinnoilla ravintoa, pesua ja kampausta myöten voit tehdä paljon hiustesi hyväksi.

Lue lisää
10.6.2020 Tietoa ja vinkkejä

Haaveiletko pitkistä hiuksista, tai ainakin nykyistä pidemmistä? Vaikka geenit määräävät hiusten kasvuvauhdin, hiusten kasvua voi tukea erin tavoin. Moni asia vaikuttaa siihen, kuinka kauan hiusten kasvatus kestää.

Lue lisää
15.1.2018 Tietoa ja vinkkejä

Haaveiletko hyväkuntoisista ja vahvoista hiuksista? Onko ongelmana elottomuus ja samea väri, vaikka ylläpidät terveellisiä elämäntapoja?

Lue lisää

Hiusten hoito ja pesu

31.1.2024 Tietoa ja vinkkejä

Talvella pipon alta paljastuu usein kuivat hiukset ja kutiseva päänahka. Myös hiusten sähköisyys vaivaa. Lue vinkit talvihiusten hoitoon.

Lue lisää
21.6.2022 Tietoa ja vinkkejä

Hiukset voivat kesällä paremmin kuin muina vuodenaikoina. Niitä ei kuitenkaan kannata haurastuttaa auringossa tai saunan kuumuudessa.

Lue lisää
8.9.2020 Tietoa ja vinkkejä

Aivan arkinen hiustenpesu on ratkaisevaa hiusten terveydelle ja kauneudelle. Ei ole samantekevää, millaista shampoota käytät tai miten usein peset.

Lue lisää
3.1.2019 Tietoa ja vinkkejä

Kylminä vuodenaikoina pakkaset ja kuiva sisäilma rasittavat hiuksia. Pipokauden aikana hiukset kaipaavat jopa enemmän huolenpitoa kuin kesällä.

Lue lisää

Hiustenlähtö ja hiuspohjan hoito

13.9.2022 Tietoa ja vinkkejä

Kun päänahka alkaa kuivua ja kutista, kyse voi olla atopiasta tai hilseestä. Ongelmallista päänahkaa voi hoitaa itsehoitotuotteilla. Tarvittaessa on syytä kääntyä lääkärin puoleen.

Lue lisää
21.5.2019 Tietoa ja vinkkejä

Terveet hiukset ovat useimpien tavoite, vaikka hiusten kasvatus ja pitkät hiukset eivät olekaan kaikkien juttu. Hiusten kuntoon voi vaikuttaa paljon itse.

Lue lisää
31.8.2022 Tietoa ja vinkkejä

Miehillä hiusten oheneminen ei välttämättä tarkoita kaljuuntumisesta, vaikka useimmilla suomalaisilla on hiustenlähtöä aiheuttavia geenejä. Perimälle ei voi mitään, mutta hiusten hyvinvointiin voi vaikuttaa.

Lue lisää