Tuotteet

Sivun sisältö ja pikalinkit

Tutustu naisen terveyteen ja hyvinvointiin liittyviin tuotteisiin ja löydä omiin tarpeisiisi sopivat.

Tuotemerkit

Intiimialueen ja intiimivaivojen hoito

Femisan Cream (emätinvoide) ja Femisan Vital (emätingeeli) ovat kuivuudesta johtuvan kutinan, ärsytyksen ja kirvelyn lievittämiseen. Femisan Vital ei kirvele eikä valu ja Femisan Cream sopii sisäisen käytön lisäksi ulkoiseen kosteutukseen intiimialueen iholle. Tuotteet ovat hormonittomia ja ne sopivat kaiken ikäisille naisille.

Femisan Oil on kosteuttava öljy, jota voi helposti suihkauttaa intiimialueelle ja koko vartalolle.

Femisan Balance on bakteerivaginoosin hoitoon ja ennaltaehkäisyyn tarkoitettu valmiste.

Femisan Glide on vesipohjainen ja hajustamaton liukuvoide, joka antaa pitkäkestoisen luiston.

Hiivatulehduksen hoitoon löytyy Fluconazol Orion -itsehoitolääke, joka sopii naisille, joilla on ollut aiemmin lääkärin toteama hiivatulehdus. Muista tutustua aina huolellisesti pakkausselosteeseen.

Intiimialueen pesutuotteet

Intiimialueen hyvinvointia voi lisätä ja liiallista kuivuutta voi ehkäistä myös oikealla pesutuotteella. Erityisen tärkeää on pesutuotteen sopiva pH-arvo.

Femisan Wash on hellävarainen puhdistusgeeli intiimialueelle. Se kosteuttaa ja suojaa herkkää ihoaluetta sekä säilyttää intiimialueen luonnollisen pH:n.

Sebamed Feminine Intimate Wash intiimipesunesteen mieto ja saippuaton koostumus sopii päivittäiseksi pesutuotteeksi. Tuotteen pH 3,8 suojaa intiimialueiden luonnollista mikroflooraa.

Naisen vastustuskykyyn

Uniqu Immunity sisältää C-ja D-vitamiinia, sinkkiä ja inkivääriuutetta, jotka tukevat vastustuskykyä.

C- ja D-vitamiini sekä sinkki edistävät immuunijärjestelmän normaalia toimintaa ja inkivääri tukee kehon luontaista vastustuskykyä.

Kauneus

Uniqu Skin Glow ravintolisän sisältämät VERISOL®-kollageeni ja keramidit antavat iholle kaunista ja kuulasta hehkua, kollageeni vähentää ihon ryppyjä ja lisää elastisuutta. Monipuolinen valmiste sisältää lisäksi C- ja E-vitamiinia, sinkkiä ja biotiinia.

Favora on monipuolinen apteekkikosmetiikkatuoteperhe. Favora-tuotteilla vahvistat, hoidat, kosteutat, rauhoitat ja kiinteytät ihoa. Sarjasta löydät myös suositut puhdistustuotteet.

Retinoli eli A-vitamiini on kiistatta yksi tehokkaimmista ihonhoidon ainesosista. Bellavita & Bella retinolivoiteet vahvistavat, uudistavat ja ravitsevat ihoa. 

Biorion-tuotesarja on kehitetty, jotta sinun hiuksesi voisivat mahdollisimman hyvin ja näyttäisivät vahvoilta ja elinvoimaisilta. 

  

Jaksaminen

Uniqu Anti-Stress -ravintolisä antaa tukea stressinsietokykyyn ja rentoutumiseen. Tuotteen sitruunamelissa ja kärsimyskukka edistävät rentoutumista. Ruusunjuuri auttaa lievittämään stressiä.

Vaihdevuodet

Uniqu Menopause -ravintolisä tasapainottaa vaihdevuosiin liittyviä tuntemuksia. Puna-apila ja humala auttavat tasaamaan vaihdevuosiin liittyviä normaaleja tuntemuksia naisilla. B6-vitamiini edistää hormonitoiminnan säätelyä sekä auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta