Tuotteet ihonhoitoon

Valitse aihealue:

Tutustu Orionin laajaan ihonhoitotuotteiden valikoimaan ja löydä tarpeisiisi sopivat tuotteet.

Apteekkikosmetiikka eli dermokosmetiikka hoitaa hellävaraisesti mutta tehokkaasti. Itsehoitolääkkeet ovat apuna vaativimmissa ihonhoidon tarpeissa.

Tuotemerkit

Perusvoiteet

Perusvoide on lääketehtaan valmistama voide, joka ei sisällä lääkeaineita. Orionin perusvoiteet sopivat kaikille, mutta erityisesti niiden suunnittelussa on huomioitu atoopikot, herkkäihoiset ja allergikot.

Orionin perusvoiteet eivät sisällä hajusteita eivätkä väriaineita. Ne sisältävät vain sellaisia aineita, jotka sopivat myös ihottumaiselle iholle.

Tutustu perusvoiteisiin!

Dekspantenolivoiteet

Dekspantenoli edistää ihoa uusiutumista tehokkaasti!

Bevita sisältää dekspantenolia sekä keramideja ja se sopii erityisesti ihon pieniin vaurioihin, kuten naarmuihin, nirhamiin, rohtumiin ja haavoihin, suupielten halkeamiin ja kynsinauhan halkeamiin.

Bevita R on rasvaisempi ja myös täysin vedetön vaihtoehto kuivalle iholle.

Lääkkeitä paikallisesti ihonhoitoon

Hydrokortison-emulsiovoiteita käytetään allergisten ihottumien hoitoon ja esim. auringon polttamalle iholle, hyönteisten puremiin sekä lasten vaippa- ja taiveihottumiin. Sitä on saatavilla voiteena ja liuoksena.

Pantyson-voiteen vaikuttava aine on myös kortisoni ja lisäksi siinä on ihoa uudistavaa dekspantenolia. Sibicort-voide on muistettava säilyttää jääkaapissa.

Bacibactia käytetään pieniin naarmuihin ja haavoihin sekä märkivien ihotulehduksien hoitoon. Sitä on saatavilla voiteena ja puuterina. Fungorin-voidetta käytetään jalkasilsan hoitoon.

Tutustu huolellisesti aina tuotteen pakkausselosteeseen.

Kasvojen puhdistus

Favora-tuotteilla puhdistat ja virkistät ihosi kunnioitten sen omaa, luonnollista suojaa.

Puhdista iho vaahdolla tai geelillä ja viimeistele virkistävällä kasvosuihkeellaMisellivettä voi käyttää varsinaiseen puhdistukseen tai kasvoveden tapaan ja sen on näppärä puhdistustuote silloin, kun vettä ei ole saatavilla. Ihon syväpuhdistukseen sopii herkkäihoisellekin Favora hellävarainen 2-in-1 kuorintavoide.

Clear Face on ihotautilääkäreiden kehittämä hoito-ohjelma finnien ja mustapäiden vaivaamalle iholle.

Kasvovoiteet ja -seerumit

Favora-sarja on kehitetty herkkäihoisille ja kaikille niille, jotka arvostavat arjessaan laadukasta ja toimivaa ihonhoitoa.

Kiinteyttävät tuotteet sopivat aikuiselle iholle. Niillä ravitset, korjaat, kiinteytät ja ehkäiset ikääntymisen merkkejä.

Rauhoittavat ja kosteuttavat tuotteet sopivat kuivalle ja myös couperosaiholle. Nillä rauhoitat, kosteutat ja hoidat ihoasi hellävaraisesti.

Vahvistavat tuotteet kosteuttavat ja suojaavat. Ne tukevat ihon omaa mikrobiomia ja vahvista ihon luontaista puolustuskykyä ulkoisia rasituksia vastaan.

Probicare Pro on kevyt ja tehokkaasti hoitava probioottinen kasvovoide, joka sisältää mm. probioottista solu-uutetta ja bakuchiolia. Se ei tuki ihohuokosia ja sopii myös rasvaiselle- ja akneiholle.

Epäpuhdasta ihoa on tärkeä kosteuttaa. Clear Face on erityisesti epäpuhtaan ihon hoitoon kehitetty tuotesarja.

Retinolivoiteet

Retinoli eli A-vitamiini on yksi tehokkaimmista ihonhoidon ainesosista. Bellavita- ja Bella-tuotteiden A-vitamiini tekee ihosta ihanan pehmeän, sileän ja kimmoisan.

Bellavita-voiteiden retinolipitoisuus on 0,15% (4999 IU) ja ne ovat täyteläisiä. Bella-voiteiden retinolipitoisuus on 0,3% (9999 IU) ja ne ovat kevyempiä. Muista, että retinolivoiteen käyttö tulee aloittaa asteittain: lue lisää!

Tutustu Bellavita ja Bella -tuotteisiin!

Vartalon ja käsien pesutuotteet

Ihon hyvinvointi alkaa pesuhetkestä! Sebamedin Fresh & Clean -tuotteet huolehtivat ihosi luonnollisesta tasapainosta (pH 5,5). Hellävaraiset tuotteet tarjoavat puhtaan olon ja raikkaan tunteen jokaiseen päivään!

Valitse itsellesi sopiva saippuaton pesuneste kattavasta valikoimasta!

  • Pesutuotteet vartalolle, käsille, hiuksille, päänahalle
  • Tuotteet sopivat koko perheen pesuhetkiin
Lue lisää pesutuotteista!

Täydentävät tuotteet

Ihonhoito on hyvin monitahoista ja siksi täydentäville ja täsmätuotteille on oma paikkansa. Tarvitset sitten käsi-/jalkavoiteita, huulirasvaa, deodorantteja, finnien nopeutettua hoitoa tai vaikka raskausarpien ennaltaehkäisyyn voidetta.

Tutustu valikoimaan ja ota käyttöön tarpeisiisi sopivat tuotteet.