Sebamed Fresh & Clean -tuotteet pesuhetkiin

Sivun sisältö ja pikalinkit:

 

Fresh and Clean2_800x600.jpg

Puhdas, terve ja tasapainoinen iho

Terveen ihon pH_2.pngFresh & Clean -sarja huolehtii ihosi luonnollisesta tasapainosta. Hellävaraiset tuotteet ovat kylpyhuoneiden klassikoita, ja ne tarjoavat puhtaan olon ja raikkaan tunteen päivittäin!

Koko perheen pesuhetkiin ja ihonhoitoon

Sebamed tuotteet sopivat kirjaimellisesti vauvasta vaariin, laajasta valikoimasta löytyy jokaiselle mieluinen, ihon kulloisiakin omia tarpeita kunnioittava ja hoitava tuote. Esimerkiksi mieto, hajusteeton ja kosteuttava Hydrating Wash-pesuneste sopii perheen pienimmillekin.

Vartalotuotteet: Vartalon ihonhoito alkaa pesuhetkestä

Sebamed_Fresh-and-Clean_kylpykuva_3_570x330.jpg

Tiesitkö, että iho saattaa tuntua suihkun jälkeen kiristävältä, kuivalta ja karhealta siksi, että vesijohtoveden pH on 7,3-8,0?

Suihkun aikana ihon lievästi happaman suojakerroksen toiminta häiriintyy ja iho menettää kosteutta. Oikein valitut pesutuotteet eivät vain pese, vaan myös hoitavat ja kosteuttavat ihoa jokaisella pesukerralla, mikä auttaa ihoa pysymään ehjänä, terveenä ja kauniina.

Sebamedin saippuattomien pesunesteiden pH 5,5 suojaa ja tukee ihon omaa suojamekanismia. Valitse itsellesi sopiva pesuneste kattavasta valikoimasta, käsienpesutuotteita unohtamatta.

Pesunesteet

Öljyt & geelit suihkuun ja käsille

Hiustuotteet: Kauniit hiukset & hyvinvoiva päänahka

Sebamed_Fresh-and-Clean_mies suihkussa_570x330.jpg

Aivan kuten ihon, myös hiuspohjan pH on lievästi hapan. Päänahan happovaippa suojaa hiuspohjaa kuivuudelta sekä ulkoisilta ärsykkeiltä ja rasitukselta. Sebamed shampoot ja hoitoaine jäljittelevät hiuspohjan ihon pH:ta edistäen suojavaipan hyvinvointia. Näin voidaan lievittää mm. kutinaa, hilseilyä ja kuivumista.

Everyday shampoo sopii normaaleille ja kuiville hiuksille. Anti-dandruff shampoo on mieto, päivittäiseen käyttöön sopiva hilseshampoo normaaleille ja rasvoittuville hiuksille. Hair repair –hoitoaine ravitsee tehokkaasti, poistaa sähköisyyttä ja parantaa kammattavuutta. Anti-Hairloss Shampoo ravitsee hiusjuuria ja auttaa näin ylläpitämään vahvoja ja terveitä hiuksia.

Deodoranttituotteet: Raikkautta koko päiväksi - myös herkälle iholle

Sebamed_Fresh-and-Clean_kainalo_2_570x330.jpg

Hikoilu on elimistön keino säädellä kehon lämpötilaa. Hikirauhasten erittämästä nesteestä 99% on täysin hajutonta vettä. Ikävä haju muodostuu kainalon hikirauhasten orgaanisista aineista, jotka hajoavat ollessaan kosketuksissa ihon bakteerien kanssa.

Alumiinittomien Sebamed-deodoranttien biologisesti aktivoituvat aineosat hillitsevät hienhajua aiheuttavan bakteerikasvuston muodostumista – ilman hikirauhasia tukkivia aineita. Ihoystävällinen pH 5,5 ylläpitää ihon suojavaipan hyvinvointia ja puolustuskykyä hienhajua aiheuttavia bakteereja vastaan.