Clear Face

Sivun sisältö ja pikalinkit:

Clear Face on ihotautilääkäreiden kehittämä hoito-ohjelma finnien ja mustapäiden vaivaamalle iholle.

 

Clear Face2_800x600.jpg

Clear Face -sarja on tehokas epäpuhtaan ihon hoitoon tarkoitettu tuoteperhe, joka ehkäisee talirauhasia tukkeutumasta sekä auttaa torjumaan aknea aiheuttavien bakteerien kasvua. Tuotteiden pH 5,5 vahvistaa ihon oman suojamekanismin luonnollista toimintaa.

Dermatologisesti ja kliinisesti testattu.

Kolmivaikutteinen Clear Face -ohjelma

  1. taistelee jo muodostuneita näppylöitä vastaan
  2. ennaltaehkäisee uusien epäpuhtauksien syntyä
  3. vähentää ihon rasvaisuutta ja kiiltoa

Clear Face -ohjelma, Step 1: Puhdista

Step 1_v2.jpg

Iho tulisi puhdistaa hellävaraisesti päivittäin lisääntyneen talinerityksen vuoksi. On tärkeää, että puhdistustuotteet eivät heikennä ihon omaa luonnollista suojaa, vaan tukevat sitä.

Valitse epäpuhtaan ihon puhdistamiseen saippuaton puhdistustuote joka pesee iholta liian rasvan ihoa kuivattamatta ja täydennä puhdistus kasvovedellä. Iho on hyvä syväpuhdistaa kuorinnalla, sillä se poistaa kuolleita ihosoluja ja liiallista talia, jotka voivat aiheuttaa näppylöitä ja epäpuhtauksia. Kuorittu iho myös näyttää heleämmältä!

Clear Face -ohjelma, Step 2: Kosteuta

Step 2.jpg

Ihon kosteuttamista ei saa unohtaa rasvoittuvan, epäpuhtaan ihon hoidossa. Rasvoittuvakin iho voi olla pintakuiva, ja kuivuuden hoitaminen auttaa hillitsemään talintuotantoa. Näpyt ja finnit syntyvät helposti, kun ihotali ei pääse vapaasti kuivan ja kireän ihon pinnan läpi, vaan kasautuu ja tulehtuu helposti bakteerien vaikutuksesta.

Valitse kevyt, kosteuttava voide tai geeli joka jättää ihon mattapintaiseksi ja auttaa pehmittämään ja kosteuttamaan pintakuivaa ihoa sekä rauhoittamaan ihoärsytyksiä ja punoitusta. Huomioithan, että ihon kosteuttaminen on erityisen tärkeää kuivattavan aknelääkityksen aikana!

Clear Face -ohjelma, Step 3: Täsmähoida

Step 3_v2.jpg

Täsmähoito on tuote, jota käytetään paikallisesti suoraan jo ilmestyneeseen näppyyn tai finniin nopeuttamaan sen kuivumista ja paranemista.

Täsmähoito on hyvä ottaa käyttöön jo siinä vaiheessa, kun iho tuntuu kuumottavalta ja tykyttävältä ja finni ilmoittelee tulostaan, näin sen saattaa saada nitistettyä ennen kuin se ilmestyy näkyviin. 

Muista levittää täsmähoitoa vain puhtailla käsillä!

Kuusi tärkeintä ohjetta nuoren ihon hoitoon

6ohjetta.jpg

Näppylöitä kasvoissa, rintakehässä ja selässä?

Akne aiheuttaa päänvaivaa monelle nuorelle ja aikuisellekin. Finnit johtuvat hormonitoiminnan muutoksista sekä talirauhasten tukkeutumisesta ja tulehtumisesta. Osa kärsii iho-ongelmista vain hetken, toisten elämässä akne on mukana vuosia.

Usein finnien syytä haetaan epäpuhtaudesta tai rasvaisesta ruokavaliosta. Vaikka niilläkin on vaikutuksensa, tärkeintä on syyllisen etsimisen sijaan keskittyä säännölliseen hoitoon – tehokkailla ihonhoitotuotteilla.

6 askelta ihoon, joka näyttää ja tuntuu hyvältä

  1. Jätä näppylät rauhaan. Puristelu vain pahentaa tilannetta, sillä käsissä olevat bakteerit lisäävät tulehdusta ja finnien määrää. Ihon rikkoontuminen voi myös jättää arpia.
  2. Tärkein hoito on huolellinen puhdistaminen riittävän hellävaraisilla, mutta tehokkailla tuotteilla. Pese kasvot aamuin illoin. Viimeistele kasvovedellä. Muista vaihtaa kasvopyyhe sekä tyynyliina säännöllisesti.
  3. Orastava finni kannattaa hoitaa heti sen ilmoitellessa tulostaan täsmähoitotuotteella, niin se ei ehkä puhkea ollenkaan näkyviin.
  4. Kosteutus aina puhdistuksen jälkeen pehmentää ja viimeistelee ihon joustavaksi. Rasvaiseltakin tuntuva iho voi olla pintakuiva, ja kuivuudesta kireän ihon pinnan alle jää talia, joka tulehtuu bakteerien vaikutuksesta.
  5. Syö terveellisesti ja juo riittävästi vettä. Siten kosteutat ihoasi myös sisältäpäin.
  6. Jos huolellinen kotihoito ei auta ja akne alkaa häiritä, ota yhteyttä ihotautilääkäriin.