Hiusten hyvinvointi

Hiusten hyvinvointi on tärkeä osa kokonaisvaltaista terveyttä ja ulkonäköä. Oikeanlaiset hoitorutiinit ja tuotteet voivat edistää hiusten kasvua, vähentää vaurioita ja hoitaa hiusongelmia. Tutustu tuotteisiin ja lue hyödyllisiä artikkeleita aiheesta.

Tuotteet hiusten hoitoon

Biorion logo_500x208.jpg

Tunne vahvuus ja elinvoima hiuksissasi! Tutustu monipuoliseen tuotesarjaan, jolla mahdollistat hyvinvoivat hiukset.

Tutustu Biorion-tuotesarjaan!

sebamed_12x5.jpg

Ihonhoitosarja ihosi parhaaksi huolehtii myös hiuksistasi ja päänahastasi. Ihon luontaista pH:ta tukevat shamppoot ja hoitoaineet. 

Tutustu Sebamed-tuotteisiin!

bevitamed_12x5.jpg

Jos täit tai niiden uhka vaivaavat, niin tutustu Bevitamed-tuotteisiin, joilla ennaltaehkäiset ja hoidat täit pois.

Tutustu Bevitamed-tuotteisiin!

Luetuimmat artikkelit hiusten hoidosta

21.9.2023 Tietoa ja vinkkejä

Biotiinilla on monta tärkeää tehtävää. Se auttaa muun muassa ylläpitämään normaaleja hiuksia. Biorion Strong on kehitetty hiuksille ja kynsille, ja se sisältää niitä vahvistavia seleeniä ja sinkkiä

Lue lisää
10.6.2020 Tietoa ja vinkkejä

Haaveiletko pitkistä hiuksista, tai ainakin nykyistä pidemmistä? Vaikka geenit määräävät hiusten kasvuvauhdin, hiusten kasvua voi tukea erin tavoin. Moni asia vaikuttaa siihen, kuinka kauan hiusten kasvatus kestää.

Lue lisää
21.4.2021 Tietoa ja vinkkejä

Miten saada hiukset kasvamaan ja voimaan hyvin? Esimerkiksi stressi heijastuu myös hiuksiin, samoin päänahan huono verenkierto. Arjen pienillä valinnoilla ravintoa, pesua ja kampausta myöten voit tehdä paljon hiustesi hyväksi.

Lue lisää