Nenän hoito

Nenä on paljon enemmän kuin vain hengityselin, se vaikuttaa kokonaisvaltaiseen hyvinvointiimme. Nenän toimintaan kuitenkin havahdumme yleensä vasta silloin, kun toiminta häiriintyy jotenkin.

Tutustu tähän Itsehoitoapteekin nenäterveydelle omistettuun osioon, joka tarjoaa kattavan valikoiman tietoa, vinkkejä ja tuotteita nenävaivojen hoitoon ja ehkäisyyn.

Nenän hoito_tietoa_1920x500.jpg

Lue tutkittua tietoa nenän hyvinvoinnista, nenäongelmien ennaltaehkäisystä ja hoidosta. Hyödynnä vinkit ja hengitä helpommin!

Siirry lukemaan tietoa ja hoito-ohjeita!

Tuotteet nenän hoitoon

Nenän hoito_tuotteet_500x200.jpg

Tutustu Orionin laajaan nenänhoitotuotevalikoimaan! Tuotteet tukkoiseen nenään, flunssan torjuntaan, kuiville limakalvoille ja allergiseen nuhaan.

Tutustu kaikkiin tuotteisiin

Nasolin_logo.jpg

Itsehoitolääkkeet tukkoisen nenän hoitoon sekä tuotteita flunssan pysäyttämiseen ja kuivan nenän kosteuttamiseen. 

Tutustu tuotesarjaan

Luetuimmat artikkelit

21.12.2020 Tietoa nenän hoidosta

Jomotusta ohimoilla, paineen tuntua, pakko hengittää suun kautta. Avaava nenäsumute helpottaa oloa ja lievittää poskiontelotulehduksenkin oireita. Katso videolta, kuinka saat nenäsumutteesta parhaan avun!

Lue lisää
30.9.2020 Tietoa ja vinkkejä

Aikuiset voivat sairastua flunssaan muutaman kerran vuodessa, lapset vieläkin useammin. Onko flunssa vaarallinen ja voiko flunssa tulla kylmästä?

Lue lisää
19.10.2020 Lasten terveys

Vauvan nuha paranee ja olo helpottuu usein kotikonstein. Mutta saako flunssaista vauvaa ulkoiluttaa, entä kylvettää? Vauvalla jälkitaudit ovat onneksi harvinaisia – vaan milloin pitäisi lähteä lääkäriin?

Lue lisää