Nasolin avaa tehokkaasti tukkoisen nenän

Onko nenä tukossa? Olisiko ihana vain pysähtyä ja hengittää?

Nasolin on nuhalääke, joka vähentää tehokkaasti nenän tukkoisuutta. Nasolin-sumutteita käytetään tilapäisesti nenän tukkoisuuden tai poskiontelotulehduksen oireiden lievittämiseen.

nasolin_laakkeelliset_tuotesivusto_vaikuttaakuplat.jpgSumutteen vaikuttava aine on ksylometatsoliini, joka supistaa nenän limakalvon verisuonia ja vähentää limakalvon turvotusta, jolloin nenän kautta hengittäminen helpottuu. Vaikutus alkaa nopeasti ja kestää 6–8 tuntia.

Säilöntäaineettomia Nasolin-nenäsumutteita on kahta vahvuutta: miedompi Nasolin 0,5 mg/ml on tarkoitettu 2–10-vuotiaille ja vahvempi Nasolin 1,0 mg/ml aikuisille ja yli 10-vuotiaille lapsille.

Nasolin-nenäsumutteet on kehitetty ja valmistettu Suomessa. 

Nasolin_laakkeelliset_800x600.jpg

Tilapäiseen käyttöön

nasolin_laakkeelliset_tuotesivusto_tilapaiseenkuplat.jpgNasolin-nenäsumute on tarkoitettu vain lyhytaikaiseen hoitoon. Alle 10-vuotiaille suositeltu käyttöaika on enintään 5 vuorokautta ja yli 10-vuotiaille enintään 7 vuorokautta.

Käänny lääkärin puoleen, ellet tunne oloasi paremmaksi tai jos tunnet olosi huonommaksi suositellun käyttöajan jälkeen. On hyvä muistaa, että avaava nenäsuihke on tarkoitettu nimenomaan tukkoisen nenän, eikä esimerkiksi flunssan hoitoon.

Aikuisille ja yli 10-vuotiaille lapsille

Nasolin_Aikuisille ja nuorille.jpg

Nasolin 1 mg/ml nenäsumute

Nasolin 1 mg/ml nenäsumute on tarkoitettu yli 10-vuotiaiden lasten ja aikuisten nenän tukkoisuuden tai poskiontelotulehduksen oireiden lievittämiseen. Suositeltu annos on 1–2 suihketta molempiin sieraimiin enintään kolmesti päivässä ja enintään 7 vuorokauden ajan.

Lue lisää tuotteesta!

Lapsille

Nasolin_lapsille.jpg

Nasolin 0,5 mg/ml nenäsumute

Nasolin 0,5 mg/ml nenäsumute on tarkoitettu 2-10-vuotiaiden lasten nenän tukkoisuuden tai poskiontelotulehduksen oireiden lievittämiseen. Suositeltu annos lapsille on yksi suihke molempiin sieraimiin enintään kolmesti päivässä ja enintään 5 vuorokauden ajan.

Lue lisää tuotteesta!

Hyödyllistä luettavaa

21.12.2020 Tietoa nenän hoidosta

Jomotusta ohimoilla, paineen tuntua, pakko hengittää suun kautta. Avaava nenäsumute helpottaa oloa ja lievittää poskiontelotulehduksenkin oireita. Katso videolta, kuinka saat nenäsumutteesta parhaan avun!

Lue lisää
11.4.2019 Tietoa nenän hoidosta

Avaavat nenäsuihkeet ovat tehokkaita nenän tukkoisuuden hoidossa, mutta niitä ei kannata sumutella menemään miten sattuu. Nenäsumutteisiin voi jäädä myös koukkuun.

Lue lisää
17.2.2020 Tietoa nenän hoidosta

Flunssan hyvä hoito nenäsuihkeilla ehkäisee poskiontelotulehduksen kehittymistä ja helpottaa jo syntyneen vaivan oireita. Tulehduksen ehkäisyssä merkitystä on myös suuhygienialla.

Lue lisää