Vapauta vatsasi

Vatsavaivoilla on monet kasvot. Kokemukset, tuntemukset ja vaivat ovat yksilöllisiä. Kuka tahansa voi kohdata niitä erilaisissa elämäntilanteissa, jolloin arki voi tuntua monimutkaiselta. Vaivoihin on kuitenkin useimmiten olemassa yksinkertainen ratkaisu. Tältä sivustolta löydät tietoa ja ohjeita laadukkaampaan arkeen.

Tämä sivusto johdattaa vatsavaivojen tunnistamiseen, niiden syiden ymmärtämiseen sekä sopivan hoitotavan löytämiseen.

Vatsavaivoista kärsivät kaikenikäiset. Yleisimpiä vatsavaivoja ovat ummetus, ripuli, ilmavaivat, närästys ja ärtyvän suolen oireet. Niiden hoitaminen on tärkeä ja luonnollinen osa itsestään huolehtivan ihmisen hyvinvointia. Vatsavaivojen seuraaminen ja hoitaminen kannattaa aloittaa useimmiten heti niiden ilmettyä.

Sivusto esittelee myös Orionin vatsanhoitoon liittyvät lääkkeet. Vaivojen jatkuessa tai pahentuessa on syytä ottaa yhteys lääkäriin. 

Tietoa vatsavaivoista:

Aiheeseen liittyviä artikkeleita:

2.3.2019

Oletko tiennyt, että ruoka kulkee ruuansulatuskanavassasi jopa noin 1-2 vuorokautta? Ruuan koostumus vaikuttaa matkan kestoon.

Lue lisää
28.5.2019

Aktiivinen elämäntapa on monin tavoin hyväksi myös terveydelle, mutta joskus oma hyvinvointi saattaa jäädä kiireen jalkoihin.

Lue lisää
1.12.2017 Vatsan hyvinvointi

Yksi ummetuksesta kärsivä ryhmä ovat toimistotyötä tekevät nuoret naiset, joilla liikunta jää päivän mittaan vähäiseksi.

Lue lisää