Bevita Eye – Avaa silmäsi hyvinvoinnille

Sivun sisältö ja pikalinkit

Bevita Eye on monipuolinen tuotesarja kuivien silmien hoitoon ja hyvinvointiin. Kun silmäsi tuntuvat janoavan kosteutusta, löydät avun kattavasta Bevita Eye -sarjasta.

Kuivien silmien kosteutus

BevitaEye_kuva1d_1080x1080.jpg

Kosteutta, suojaa, voitelua ja lievitystä kuivien silmien oireille tarpeidesi mukaan:

Silmätipat voit valita moniannospullona tai uudelleen suljettavina pipetteinä. Piilolinssien kanssa voit käyttää Bevita Eye -sarjan silmätippoja ja silmäsuihketta.

Voimakkaiden epämukavuusoireiden yhteydessä valitse Bevita Eye Pro silmätipat. Bevita Eye silmägeelin tuubi on erittäin helppokäyttöinen ja siinä on pitkä annostelukärki. Silmäsuihke hoitaa ja ennaltaehkäisee kuivien silmien oireita sekä kosteuttaa silmänympärysihoa. Tutustu, kokeile ja löydä oma suosikkisi!

Erikoistuotteet silmien kosteutukseen

BevitaEye_kuva2d_1080x1080.jpg

Hoitaa vaikeita oireita yön aikana

Lievitä pitkäkestoisesti kuivasilmäisyyden oireita. Yökäyttöön tarkoitettu silmävoide sisältää A-vitamiinia, jonka voitelevat ja kosteuttavat ominaisuudet suojaavat silmän pintaa ja auttavat palauttamaan kyynelkalvon normaalin fysiologisen tilan. 

Kosteuttavat ja puhdistavat tuotteet

BevitaEye_kuva3d_1080x1080.jpg

Puhdista kosteuttaen ja silmä voi hyvin.

Bevita Eye silmäpyyhkeillä kosteutat ja syväpuhdistat herkkää silmäluomea ja ripsiä. Lämmitettyinä ne sopivat erityisen hyvin käytettäväksi silmäluomen reunan tulehduksissa ja kyynelkanavan tukkeutumissa. Viilennettyinä  silmäpyyhe sopii hyvin kutiaville ja turvonneille silmäluomille.

Bevita Eye kosteuttava piilolinssien hoitoneste sopii kaikkien piilolinssien puhdistukseen, desinfiointiin, säilytykseen, huuhteluun ja kostutukseen. Se kosteuttaa piilolinssejä ja silmiä käytön aikana. Yhteistyössä Allergia-, iho- ja astmaliiton kanssa.