Keitä me olemme?

Olemme Orion, suomalainen lääkeyhtiö ja missiomme on rakentaa hyvinvointia. Kehitämme, valmistamme ja markkinoimme ihmis- ja eläinlääkkeitä sekä lääkkeiden vaikuttavia aineita. Tuomme markkinoille lääkkeitä ja hoitoja, joista potilaat saavat apua sairauksiensa hoitoon.

Rakennamme myös arkista hyvinvointia ja valikoimiimme kuuluukin mm. perusvoiteet, vitamiinit ja muut ravintolisät, CE-merkityt lääkinnälliset laitteet sekä valtava valikoima muita hyödyllisiä ja tarpeellisia tuotteita apteekista.

Suomalainen hyvinvointi on luotu yhdessä – teoilla ja tunteella. Panostamme jatkuvasti uusien lääkkeiden sekä hoitotapojen tutkimiseen ja kehittämiseen. Työllistämme ja investoimme kotimaassa ja ulkomailla, sinivalkoisella sydämellä. Lue lisää Orionista.

Orion_keitä olemme_yritys_800x600.jpg

Mikä Itsehoitoapteekki?

Orionin Itsehoitoapteekki on sivusto, josta löydät kaikki itsehoitotuotteemme sekä paljon luotettavaa ja hyödyllistä tietoa hyvinvointisi tueksi. Lääkeyhtiönä meillä on korkeat kriteerit sille, minkälaista tietoa jaamme hyvinvoinnista.

Kun kaipaat vinkkejä hyvinvointiin ja haluat saada tietoa luotettavalta taholta, kannattaa tilata uutiskirjeemme!

Eri teemasivuistoilla voit tutustua tarkemmin hyvinvoinnin osa-alueisiin, kuten sydänterveyteen tai vatsavaivojen hoitoon

Orion_keitä olemme_iha_800x600.jpg