Nasolin A-vitamin

hoitaa hellästi kuivaa nenää

Tuntuuko nenä kuivalta tai karstaiselta? Olisiko ihana vain pysähtyä ja hengittää? Monet kärsivät aika ajoin epämiellyttävästä nenän limakalvojen kuivumisesta. Kuivumista voivat aiheuttaa esimerkiksi kuiva sisäilma tai pakkanen. Kuivat limakalvot aiheuttavat tukkoisuuden tuntua, lisäävät tulehdusriskiä ja altistavat nenäverenvuodolle.

Suomalainen Nasolin A-vitamin nenäsuihke hoitaa ja kosteuttaa tehokkaasti kuivaa nenää. Nasolin A-vitamin nenäsuihke sisältää A- ja E-vitamiinia, seesamiöljyä ja piidioksidia, jotka yhdessä

  • kosteuttavat ja hoitavat nenän kuivia limakalvoja
  • edistävät nenän pintakerroksen uusiutumista ja tervehtymistä
  • vaikuttavat pitkäkestoisesti nenän limakalvoilla.

Sopii aikuisille ja lapsille

Henkilökohtaiseen käyttöön tarkoitettu Nasolin A-vitamin sopii sekä aikuisille että yli 2-vuotiaille lapsille.

Älä käytä tuotetta, jos olet allerginen seesamiöljylle tai jollekinmuulle tuotteen ainesosalle. Tutustu tuotteen pakkausselosteeseen.

Myös ennakoivasti ennen flunssaa

Kuivat tai rikkinäiset nenän limakalvot saattavat myös lisätä tulehdusriskejä, joten flunssakautena nenän limakalvoja on hyvä hoitaa jo ennakoivasti kosteuttavalla nenäsuihkeella.

Nasolin A-vitamin ei ole kuitenkaan tuote flunssan oireiden hoitoon. Flunssatapauksissa tutustu Nasolin Flustopper -nenäsuihkeeseen sekä Nasolin itsehoitolääkkeisiin.

Nenäsuihkeen käyttö

Nasolin A-vitamin nenäsuihkeen suositeltu annostus on 1–3 suihkausta tarvittaessa molempiin sieraimiin 2–3 kertaa päivässä. Vältä tuotteenjoutumista silmiin.

Säilytä pullo suljettuna huoneenlämmössä ja auringonvalolta suojassa.

Nasolin A-vitamin nenäsuihke säilyy avaamattomana pakkauksen päiväykseen saakka. Avattuna valmiste säilyy 12 viikkoa avaamisesta.

 


Tietoa nenän hoidosta

Sopivan hoitokeinon valintaan kannattaa kysyä neuvoa apteekista ja terveydenhuollosta.

Nenällä on monta tärkeää tehtävää: se muun muassa lämmittää, kostuttaa ja puhdistaa sisäänhengitettävää ilmaa.

Joskus nenä kuitenkin kaipaa hoitoa. Esimerkiksi kuivaa ja karstaista nenää kannattaa hoitaa öljypohjaisilla, vitamiineja sisältävillä nenäsuihkeilla.

Pallukka_hoida nenää oikein_4.png

21.12.2020 Tietoa nenän hoidosta

Jomotusta ohimoilla, paineen tuntua, pakko hengittää suun kautta. Avaava nenäsumute helpottaa oloa ja lievittää poskiontelotulehduksenkin oireita. Katso videolta, kuinka saat nenäsumutteesta parhaan avun!

Lue lisää
11.4.2019 Tietoa nenän hoidosta

Avaavat nenäsuihkeet ovat tehokkaita nenän tukkoisuuden hoidossa, mutta niitä ei kannata sumutella menemään miten sattuu. Nenäsumutteisiin voi jäädä myös koukkuun.

Lue lisää
1.4.2019 Tietoa nenän hoidosta

Nenän lievää tukkoisuutta voi helpottaa niistämisen eli nenän puhdistuksen lisäksi keittosuolan sumuttamisella tai huuhtelulla.

Lue lisää