Vastuullisuudella on tärkeä rooli Orionin toiminnassa. Se ohjaa päivittäistä työtämme, jonka keskiössä ovat terveys ja hyvinvointi. Orion on sitoutunut kestävään kehitykseen ja pyrimme jatkuvasti parantamaan terveyteen, turvallisuuteen ja ympäristöön liittyvää toimintaa. Tältä sivulta löydät vastuullisuuteen liittyviä artikkeleita.

26.11.2019

Lääketehtaana Orion tunnetaan laadusta. Myös sen myymien ei-lääkkeellisten valmisteiden, kuten vitamiinien ja muiden ravintolisien, turvallisuus arvioidaan varsin tarkasti.

Lue lisää
13.11.2019

Orion valvoo lääketalon tarkkuudella myös vitamiinituotteittensa laatua. Kaiken perustana ovat tuotteen turvallisuus ja luotettava tutkimustieto.

Lue lisää
1.10.2019

Lääkejätteet eivät ole mitä tahansa roskaa, vaan vaaralliseksi luokiteltua jätettä, joka tulee hävittää aina oikein. Tiedätkö, mikä on turvallisin tapa hävittää vanhentuneet lääkkeet? Testaa tietosi!

Lue lisää
29.5.2019

Orionin panostus vastuullisuuteen ja korkeaan laatuun näkyvät myös ei-lääkkeellisissä tuotteissa, kuten ravintolisissä. Orionin ravintolisiä myydään vain apteekeissa.

Lue lisää
8.4.2019

Orion puhdistaa tuotantonsa jätevedet huippuunsa viritetyssä prosessissa ja panostaa muutenkin ympäristövastuuseen lääkkeiden koko elinkaarella. Tavoitteena on nykyistä puhtaampi Itämeri ja luonto ilman lääkejäämiä.

Lue lisää