Raskausajalle hyvinvointia

Kaksi viivaa raskaustestissä tai vain toivekin raskaudesta saa elämän muuttumaan ja tunteiden kirjon valloilleen. Raskaaksi tuleminen tuo monia uusia kysymyksiä sekä valintoja. Keskeiseksi nousee oma ja tulevan vauvan hyvinvointi.

Olemme koonneet tälle sivustolle tärkeää ja hyödyllistä tietoa raskauden suunnittelusta, raskauden vaiheista, raskausaikaan sopivista tuotteista ja odotusajan hyvinvoinnista.

Kehitämme raskaussivustoa jatkuvasti ja pyrimme parhaamme mukaan lisäämään toiveiden mukaisia sisältöjä ja toiminnallisuuksia sivustolle. Halutessasi voit antaa meille palautetta ja kehitysehdotuksia sivun reunassa olevasta palautenapista.

 

Raskauden vaiheet

Lue tietoa raskaaksi tulemisesta, raskausajan voinnista ja siitä, mitä eri raskausviikoilla ja ns. kolmanneksissa tapahtuu. Vauvasi kasvaa viikko viikolta, ja samalla muutut itsekin.

Raskausajan hyvinvointi

Miten minä ja vauva voimme mahdollisimman hyvin? Kokosimme hyödyllistä tietoa mm. ravitsemuksesta, liikunnasta, jaksamisesta, ihonhoidosta, kiputiloista ja vaivoista.

 

Raskausajalle sopivia tuotteita

Mikä sopii omaan odotusaikaani?

Luotettavien tuotteiden tärkeys korostuu erityisesti raskausaikana. Tutustu Orion Pharman tuotteisiin, jotka sopivat käytettäväksi raskauden aikana ja valitse omaan tilanteeseesi sopivat tuotteet.

Koostimme tuoteosioon myös tietoa esimerkiksi siitä, mihin tarvitsemme tiettyjä vitamiineja ja hivenaineita sekä mitkä särkylääkkeet sopivat raskausaikana ja mitkä eivät.

Tutustu tuotteisiin
Raskausajalle sopivia tuotteita.png

 

Orion Pharma — hyvinvointia rakentamassa

Hyvinvointiasi rakentamassa myös raskausaikana!

  • Kuuntelemme asiakkaitamme ja parannamme elämänlaatua yhdessä asiakkaidemme kanssa.
  • Tuotamme luotettavaa tietoa asiakkaidemme hyvinvoinnin tueksi
  • Panostamme jatkuvasti uusien hoitojen tutkimiseen ja kehittämiseen
  • Tuotteiden laatu ja turvallisuus on toimintamme ytimessä
Lue vastuullisuudesta
Placeholder_800x450.png

Uusimmat raskausaiheiset artikkelit

14.4.2021 Raskaus

Odottajan elimistö kokee raskauden aikana monia mullistuksia. Osa muutoksista voi oireilla kipuna. Yleensä oireet ovat lyhytaikaisia, kohtuullisen lieviä ja vaarattomia. Voimakkaat ja pitkäaikaiset kivut ovat syy kääntyä terveydenhuollon puoleen.

Lue lisää
23.2.2021 Raskaus

Raskauden aikana lääkkeiden käyttäminen vaatii erityistä harkintaa ja tarkkuutta. Pitkäaikaissairauksien lääkitystä ei pidä silti lopettaa omalla päätöksellä.

Lue lisää
17.2.2021 Raskaus

Lantion alueen kivut ovat tuttuja monelle odottajalle. Tavallisimmin kyse on liitoskivuista, joilla on raskaudessa oma tehtävänsä. Liitoskivut eivät ole vaarallisia, ja niiden helpottamiseksi löytyy keinoja, joita kannattaa kokeilla.

Lue lisää