Fiilus maitohappobakteerivalmisteet

Hyvää jokaiselle päivälle!

Fiilus-tuotteet sisältävät miljardeittain maitohappobakteereita. Fiilus-maitohappobakteereista löytyy sopivat tuotteet koko perheelle, moneen makuun ja eri käyttötarpeisiin. Fiilus-tuotteet ovat gluteenittomia, maidottomia, laktoosittomia, soijattomia ja hiivattomia. Mustikanmakuisessa Fiilus Arkeen D3 -purutabletissa on mukana myös D3-vitamiinia.

Hae sinulle sopiva Fiilus apteekista!

fiilus_top_block_1_new2.png FIILUS ARKEEN

Päivittäiseen käyttöön koko perheelle. Valitse maukas purutabletti tai makuaineeton kapseli.

fiilus_top_block_2.png FIILUS NAPERO TIPAT +D3

Perheen pienimmille. Tippavalmiste sisältää myös lasten immuunijärjestelmän normaalia toimintaa edistävää D3-vitamiinia.

fiilus_top_block_3.png FIILUS VAHVA

Kätevä kuuripakkaus. Yhdessä kapselissa 10 miljardia maitohappobakteeria.

fiilus_arkeen_title.png

Hyvää joka päivä

Aikuisille ja lapsille sopivia Fiilus Arkeen -maitohappobakteereita voit käyttää päivittäin. Fiilus Arkeen -tuotteet sisältävät Lactobacillus rhamnosus  GG- ja Bifidobacterium lactis -maitohappobakteeria. Fiilus Arkeen -tuotteista löydät maistuvien makuvaihtoehtojen lisäksi myös täysin kasviperäisen, maku- ja aromiaineettoman vaihtoehdon, joka sopii esimerkiksi FODMAP-ruokavalioon.

Aloita päiväsi Fiiluksella!

fiilus_napero_title.png

fiilus_napero_paketti.png

Pikkuisen parempi päivä*

Fiilus Napero on maku- ja säilöntäaineeton tippavalmiste, joka on tarkoitettu erityisesti vauvoille. Neutraalin makunsa ansiosta sitä voi kätevästi sekoittaa myös ruokaan tai viileään juomaan. Yhdessä annoksessa Fiilus Naperoa on 1–5 miljardia Lactobacillus r.  GG  -maitohappobakteeria ja 2–10 mikrog D3-vitamiinia. Fiilus Naperon sisältämä D3-vitamiini edistää lasten immuunijärjestelmän normaalia toimintaa ja auttaa päivittäisen saantisuosituksen kattamisessa.

*D-vitamiini edistää immuunijärjestelmän normaalia toimintaa lapsilla Napero-tipat +D3
fiilus_vahva_title2.png
fiilus_vahva_paketti.png

Päivinä kun haluat vahvan annoksen maitohappobakteereita

Valitse Fiilus Vahva, kun haluat varmistaa, että päivääsi tulee ekstravahva annos maitohappobakteereita. Yksi annos Fiilus Vahvaa sisältää peräti 10 miljardia Lactobacillus r.  GG  -maitohappobakteeria.

Fiilus Vahva -kapselit