Valitse yli 100 Orionin tuotteen joukosta sinulle sopivimmat

Hyödynnä keräilykampanja ja täydennä hyvinvoinnin varastosi. Kokosimme vinkkejä ja linkkejä, jotta löytäisit mahdollisimmat helposti sinulle ja läheisillesi sopivimmat keräilytuotteet.

Tutustu tarkemmin:

Keräilykampanjassa ovat mukana Orionin vähintään 9 euron hintaiset itsehoitotuotteet.* Kampanja ei koske kuitenkaan lääkkeitä, sv-korvattavia perusvoiteita ja eläintuotteita.

image24ve.pngLöydät lisää keräilyn piiriin kuuluvia valmisteita Itsehoitoapteekin tuotteet-osiosta, johon ne on merkitty keräilytuote-merkillä.

Voit myös käyttää suodatinta, jolla voit hakea keräilytuotteita.

Keräilytuote.png

*Huom! Apteekki hinnoittelee itsehoitotuotteet itsenäisesti ja päättää viime kädessä keräilykampanjaan sisällyttämisestä.

 


 

Vinkit ihonhoitoon

Orion perusvoiteet hoitavat ihoa kirjaimellisesti päästä varpaisiin. Valitse oma ihotyyppisi ja katso voidesuositukset eri ihoalueille. Sebamed-tuotesarjasta löytyvät pesunesteet ja hoitotuotteet, joilla kaikilla on ihoystävällinen pH 5,5.

Apteekkikosmetiikkasarja Favora huolehtii kasvojen ihon hyvinvoinnista ilman turhia ainesosia.

Katso kaikki keräilykampanjan ihonhoitotuotteet täältä.

 


 

Elinvoimaa ja virtaa vitamiineista

Orionin monipuolisesta vitamiinivalikoimasta löydät sopivat tuotteet itsellesi sekä perheellesi. Monipuolisten ja laadukkaiden vitamiinivalmisteiden koostumukset perustuvat aina uusimpiin suomalaisiin ravitsemussuosituksiin.

Multivita on suomalaisille suunniteltu monivitamiini, josta löytyy omat valmisteet niin aikuisille kuin lapsillekin. Kotimaiset DeviSol-valmisteet turvaavat päivittäisen D-vitamiinin saannin helposti ja luotettavasti. Sarjaan kuuluu purutabletteja eri makuvaihtoehdoilla ja eri vahvuuksilla sekä makeutus –ja aromiaineeton nieltävä tabletti.

Tutustu muihin keräilykampanjaan kuuluviin vitamiinivalmisteisiin täällä.

 


 

Hyvinvointia koko keholle

Kun keho voi hyvin, mielikin voi hyvin. Orionin laajasta tuotevalikoimasta löytyy hyvinvointivalmisteita päästä varpaisiin. Biorion on hiusten hyvinvointiin kehitetty ravintolisä. Sarjasta löytyvillä pesutuotteilla hellit hiustesi lisäksi myös hiuspohjaa.

Bevita Eye on monipuolinen tuotesarja kuivasilmäisyyden hoitoon. Kattavasta valikoimasta voit valita omiin tarpeisiin sopivat tuotteet. Silmät ovat sielun peili, pidäthän niistä hyvää huolta!

Tutustu muihin keräilykampanjaan kuuluviin hyvinvointivalmisteisiin täällä.