Valitse yli 100 Orionin tuotteen joukosta sinulle sopivimmat

Hyödynnä keräilykampanja ja täydennä hyvinvoinnin varastosi. Kokosimme vinkkejä ja linkkejä, jotta löytäisit mahdollisimmat helposti sinulle ja läheisillesi sopivimmat keräilytuotteet.

Tutustu tarkemmin:

Keräilykampanjassa ovat mukana Orionin normaalihintaiset 9 euron hintaiset itsehoitotuotteet.* Kampanja ei koske kuitenkaan lääkkeitä, sv-korvattavia perusvoiteita ja eläintuotteita.

image24ve.pngLöydät lisää keräilyn piiriin kuuluvia valmisteita Itsehoitoapteekin tuotteet-osiosta, johon ne on merkitty keräilytuote-merkillä.

Voit myös käyttää suodatinta, jolla voit hakea keräilytuotteita.

Keräilytuote.png

*Huom! Apteekki hinnoittelee itsehoitotuotteet itsenäisesti ja päättää viime kädessä keräilykampanjaan sisällyttämisestä.

 


 

Vinkit ihonhoitoon

Orion perusvoiteet hoitavat ihoa kirjaimellisesti päästä varpaisiin. Valitse oma ihotyyppisi ja katso voidesuositukset eri ihoalueille. Sebamed-tuotesarjasta löytyvät pesunesteet ja hoitotuotteet, joilla kaikilla on ihoystävällinen pH 5,5.

Apteekkikosmetiikkasarja Favora huolehtii kasvojen ihon hyvinvoinnista ilman turhia ainesosia. Bellavita- ja Bella-retinolivoiteet tekevät ihostasi ihanan. Ne sopivat päivittäiseen ihonhoitoon, varsinkin kasvojen, kaulan ja dekolteen alueelle.

Katso kaikki keräilykampanjan ihonhoitotuotteet täältä.

 


 

Elinvoimaa ja virtaa vitamiineista

Orionin monipuolisesta vitamiinivalikoimasta löydät sopivat tuotteet itsellesi sekä perheellesi. Monipuolisten ja laadukkaiden vitamiinivalmisteiden koostumukset perustuvat aina uusimpiin suomalaisiin ravitsemussuosituksiin.

Multivita on suomalaisille suunniteltu monivitamiini, josta löytyy omat valmisteet niin aikuisille kuin lapsillekin. Kotimaiset DeviSol-valmisteet turvaavat päivittäisen D-vitamiinin saannin helposti ja luotettavasti. Sarjaan kuuluu purutabletteja eri makuvaihtoehdoilla ja eri vahvuuksilla sekä makeutus –ja aromiaineeton nieltävä tabletti.

Tutustu muihin keräilykampanjaan kuuluviin vitamiinivalmisteisiin täällä.

 


 

Apua flunssan ensioireisiin

Syksy tuo mukanaan flunssa-aallon. Orionin laajasta tuotevalikoimasta löytyy apua myös flunssan ensioireisiin. Posivil Fluzink on sinkkiasetaatti-imeskelytabletti flunssan oireiden varhaiseen hoitoon. Tabletit lieventävät oireita ja lyhentävät niiden kestoa.

Nasolin Flustopper on nenäsuihke, joka pysäyttää flunssan etenemisen ja lyhentää taudin kestoa. Aloita käyttö heti flunssan ensioireiden lähtien.

Nasolin A-vitamin nenäsuihkeet hoitavat ja kosteuttavat tehokkaasti kuivaa nenää. Valikoimassa on tuoksuton nenäsuihke sekä kaksi tuoksullista vaihtoehtoa: hedelmäinen sitruuna-mentoli ja raikkaan eteerinen timjami-eukalyptus.

Tutustu muihin keräilykampanjaan kuuluviin itsehoitovalmisteisiin täällä.

Melatoniini_Orion_Ihana_nukantaa_overlay_text.png

Tutustu tuotteeseen!