Keräilykampanja - iloksi ja hyödyksi

Orionin keräilykampanja apteekeissa jälleen 29.3. - 4.7. Osta kuusi keräilykampanjaan kuuluvaa tuotetta ja valitse haluamasi lahja - itselle tai ystävälle. Keräilykampanjassa ovat mukana Orionin vähintään 9 euron hintaiset itsehoitotuotteet. Kampanja ei koske kuitenkaan lääkkeitä, sv-korvattavia perusvoiteita ja eläintuotteita.

Kerää kestävää!

Keräilylahjat

Orionin keräilytuotteet ja houkuttelevat tuotelahjat ovat kaunista ja kestävää kerättävää joko omaan kotiin tai anna lahjaksi.

Tuotelahjoiksi on valittavissa Iittalan ja Marimekon laadukkaita klassikkoja sekä Orionin tuotteita kivassa puuvillakassissa. Voit valita myös hyvän mielen aineettoman lahjan Itämeren pelastamiseksi.

Mobiilikeräilijöillä on enemmän valinnanvaraa. Perustuotelahjojen ohella on valittavana kaksi aineetonta lahjaa: Suplan ääni- ja e-kirjoja 2 kk tai 3 kk katseluoikeuden Ruutu+ -palveluun.

Lue lisää keräilylahjoista

Kokeile mobiilikeräilyä

Ilmoittaudu mukaan ja kirjaa oston yhteydessä saamasi koodi sivustolle orionkeraily.fi. Ilmoittautuminen ei sido sinua mihinkään. Jos ilmoittudut vain keräilykampanjaan, Orion käyttää yhteystietojasi vain keräilykampanjan toteuttamiseen.

kerailykampanja2020-04_mobiilikeraily_588x405.jpg

Ilmoittaudu mukaan mobiilikeräilyyn:


 

Keräilykampanjassa yli 100 Orionin tuotetta

Mikä perusvoide sopii minulle? Mistä löydän hellävaraisen pesutuotteen, joka sopii koko perheelle? Väsyttää ja tulee syötyä huonosti, olisiko tarpeen ottaa vitamiinilisää? Silmät kuivuvat tietokoneen ääressä ja hiukset näyttävät elottomilta, mistä apu? Näihin ja moniin muihin kysymyksiin löydät vastauksen tuotevinkit ja linkit osiosta.

Tuotevinkit ja linkit

Keräilykampanjan säännöt ja usein kysyttyä

Keräilykampanjan säännöt

  • Osta apteekista kuusi kampanjatuotetta. Saat yhden leiman jokaisesta vähintään 9 euron hintaisesta Orionin itsehoitotuotteesta.
  • Kampanjaan eivät kuulu lääkkeet, sv-korvattavat perusvoiteet ja eläintuotteet.
  • Kun keräilykortti on täynnä, voit valita haluamasi tuotelahjan.
  • Keräilykampanja on käynnissä 29.3. - 4.7.2021.
  • Keräilykortti tulee palauttaa viimeistään 19.7.2021. Tuotelahja tulee noutaa Postista viikon sisällä sen saapumisesta.

Saanko kaksi leimaa, jos ostan 20 euron keräilytuotteen?

Et. Yhdestä vähintään 9 euron hintaisesta tuotteesta saa yhden leiman, vaikka hinta olisikin kaksin- tai kolminkertainen.

Miksi en ole vielä saanut palkintoani?

Olethan täyttänyt kuponkiin matkapuhelinnumerosi? Postista saapuu sähköinen saapumisilmoitus tekstiviestinä, kun paketti on noudettavissa. Tuotelahjojen toimitusaika on etenkin kampanjan lopussa kupongissa mainittu 4–6 viikkoa, joka johtuu suurista palautusmääristä.

Postitin jo keräilykortin, mutta voinko vielä vaihtaa tuotelahjatoiveeni?

Emme valitettavasti voi enää vaihtaa valintaasi. Kupongit lajitellaan palkintovaihtoehdon mukaan, joten yksittäistä korttia ei ole mahdollista etsiä.

Voinko saada leimoja keräilykorttiini eri apteekeista?

Kyllä. Voit kerätä leimoja korttiisi kaikissa kivijalka- ja verkkoapteekeissa, jotka osallistuvat keräilykampanjaan.

Saanko keräilykorttiini leiman, jos ostan Buranaa?

Valitettavasti et. Keräilytuotteisiin kuuluvat vain itsehoidon tuotteet, eivät lääkkeet eivätkä reseptillä ostettavat perusvoiteet.

Palkintoni palautettiin postista, voinko vielä saada palkinnon?

Kannattaa olla yhteydessä kampanjatoimistoon: kerailykampanja@orion.fi

Sain eri palkinnon kuin olin mielestäni valinnut, mitä teen?

Yleisin syy eri palkinnon saamiseen on valinnan eli rastin puuttuminen kupongilta kokonaan. Erehtyminen on kuitenkin inhimillistä kampanjatoimistossakin ja kupongit lajitellaan käsin, joten virheitä voi sattua. Otathan yhteyttä: kerailykampanja@orion.fi

Voinko osallistua myös verkkoapteekeissa?

Kyllä. Voit osallistua kaikissa verkkoapteekeissa, jotka ovat mukana keräilykampanjassa.

Voiko keräilykortteja yhdistää?

Kyllä, keräilykortteja voi yhdistää toisiinsa. Voit kerätä leimoja sekä kivijalka- että verkkoapteekeissa, jotka osallistuvat keräilykampanjaan. Jos keräät leimoja sähköiseen keräilykorttiin, sitä ei kuitenkaan voi yhdistää paperisen keräilykortin kanssa.

Olen kerännyt ahkerasti ja tämä on jo neljäs korttini. Voinko saada vielä palkinnon?

Toki, mikäli olet muistanut liittää kuponkiisi mukaan kuitin ostoksista. Samaan osoitteeseen lähetämme enintään kolme palkintoa ilman kuitteja. Neljännen ja sitä seuraavat tuotelahjat saa kuitteja vastaan. Tarkastelemme siis sitä, montako palkintoa toimitetaan samaan talouteen, emmekä tuotelahjan saajan nimeä.

Voinko yhdistää mobiilikeräilykortin ja paperisen keräilykortin?

Valitettavasti mobiilikorttia ei voi yhdistää paperisen keräilykortin kanssa.

Jäikö jokin asia askarruttamaan? Ota yhteyttä ja kysy!