Kerää lumoavat lahjat

Orionin keräilytuotteet ja houkuttelevat tuotelahjat sopivat kotiin, mökille tai vaikkapa kesätuliaisiksi. Tarjolla on Marimekon klassikkoja, Orionin tuotteita kivassa puuvillakassissa sekä uutuutena aineeton lahja Itämeren pelastamiseksi.

Tuotelahja-kuudella-leimalla.jpg

Tuotelahja heti mukaan

Paperisella keräilykortilla saat apteekeista 8.6.-31.7.2020 tuotelahjan heti mukaan.

Aineeton lahja: 40kg sinilevää pois Itämerestä

valitse_aineeton_lahja_720x405.jpg

Kerää ja tee hyvää. Kesän 2020 kampanjassa on mahdollisuus valita aineeton lahja, jolla poistetaan 40kg sinilevää pois Itämerestä. Orion lahjoittaa puolestasi #MEIDÄNMERI-kampanjaan Itämeren ja sen kulttuuriperinnön pelastamiseen.

#MEIDÄNMERI-kampanjan on rakentanut Moomin Characters yhteistyössä John Nurmisen Säätiön kanssa. Kampanja kestää koko Muumien 75-vuotisjuhlavuoden 2020 ajan. Kampanjan avulla levitetään tietoa erilaisista keinoista auttaa Itämerta sekä kerätään varoja John Nurmisen Säätiön työhön, jonka tarkoituksena on puhdistaa ja suojella Itämerta sekä sen ainutlaatuista kulttuuriperintöä.

Tutustu kampanjaan osoitteessa meidänmeri.fi

Marimekko kukkarot

Marimekon Mini Unikko -kukkarot (Pieni 12 x 13 cm ja Puolikas 20 x 14 cm)

Marimekko muki

Oiva Siirtolapuutarha

Marimekon Oiva/Siirtolapuutarha-muki (valkoinen, 2,5 dl)

Marimekko leikkuulauta

Placeholder_720x720.jpg

Marimekon Puutarhurin parhaat -leikkuulauta (29,5 x 19,5 cm)


Mobiilikeräilijöille vaihtoehtoina lisäksi:

Aktivointikoodi toimitetaan sähköpostilla lahjan valinnan jälkeen. Sähköpostissa on myös linkki Ruutu+ / Storytel palveluun, jossa voit lunastaa lahjasi omalla aktivointikoodillasi. Lue lisää mobiilikeräilystä täältä.

Ruutu+ aikaa 3kk

ruutu-logo-plus-turkoosi_720x440.jpg

3 kuukautta ilmaista Ruutu+ -katseluaikaa. Näet sarjojen jaksoja ennen TV-esitystä sekä suositut draamasarjat kokonaisina kausina. Palvelussa on viikoittain päivittyvä runsas leffatarjonta, dokumentteja luonnon, eläinten, matkailun ja maailman kulttuurien parissa viihtyvälle ja Yli 1 500 jaksoa suomenkielisiä lastenohjelmia.

Mikäli sinulla on jo Ruutu+ -tilaus voimassa voit päättää tilauksesi ja 3kk lahjasi aktivoituu suoraa tilauksesi päättymisestä.

Storytel äänikirjat 2kk

Storytel 720x440.png

2 kuukautta ilmaista Storytel äänikirja-aikaa uusille Storytel käyttäjille. Avaa ovesi tuhansien äänikirjojen maailmaan. Palvelusta löytyy yli 200 000 ääni- ja ekirjaa. Storytelissä on Kids Mode , joka mahdollistaa se, että lapsi voi samaan aikaan kuunnella lapsille suunnattua sisältöä

Lahja on tarkoitettu uusille Storytel asiakkaille. Voit ensin käyttää Storytelin ilmaisen kuukauden tarjouksen ja lahjasi onkin 3 kuukauden pituinen.