Kerää lumoavat lahjat

Orionin keräilytuotteet ja houkuttelevat tuotelahjat ovat kaunista kerättävää kotiin tai lahjaksi. Tarjolla on Arabian, Marimekon ja Fiskarsin laadukkaita klassikkoja sekä Orionin tuotteita kivassa puuvillakassissa. Voit valita myös aineettoman lahjan Itämeren pelastamiseksi.

Tuotelahja-kuudella-leimalla.jpg

Tuotelahja heti mukaan

Paperisella keräilykortilla saat tuotelahjan apteekeista heti mukaan 2.11.2020.-3.1.2021.

Aineeton lahja: 40kg sinilevää pois Itämerestä

valitse_aineeton_lahja_720x405.jpg

Kerää ja tee hyvää. Syksyn 2020 kampanjassa on mahdollisuus valita aineeton lahja, jolla poistetaan 40kg sinilevää pois Itämerestä. Orion lahjoittaa puolestasi #MEIDÄNMERI-kampanjaan Itämeren ja sen kulttuuriperinnön pelastamiseen.

#MEIDÄNMERI-kampanjan on rakentanut Moomin Characters yhteistyössä John Nurmisen Säätiön kanssa. Kampanja kestää koko Muumien 75-vuotisjuhlavuoden 2020 ajan. Kampanjan avulla levitetään tietoa erilaisista keinoista auttaa Itämerta sekä kerätään varoja John Nurmisen Säätiön työhön, jonka tarkoituksena on puhdistaa ja suojella Itämerta sekä sen ainutlaatuista kulttuuriperintöä.

Tutustu kampanjaan osoitteessa meidänmeri.fi

Arabian Muumi-klassikkomuki

Orion_kerailysyksy2020_tuotelahja_Muumimukit_800x800.jpg

Arabian Muumi-klassikkomuki 75 v -juhlaleimalla (3 dl, erikoiserä, kokoelmassa 21 erilaista mukia, mukin hahmo ei valittavissa).

Marimekko tyynynpäällinen

Oiva Siirtolapuutarha

Marimekko Siirtolapuutarha-tyynynpäällinen (50 x 50 cm).

Fiskars Essential-yleisveitsi

Placeholder_720x720.jpg

Fiskars Essential-yleisveitsi (21 cm) ja -veitsenteroitin.

Orionin tuotteita ja puuvillakassi

Placeholder_720x720.jpg

  • Biorion shampoo 100 ml
  • Biorion hoitoaine 100 ml
  • DeviSol Fruity 10 mikrog 200 tabl.
  • Posivil FluZink Anis 40 tabl.
  • I love Orion puuvillakassi

    Tuotteet voivat vaihdella

Mobiilikeräilijöille vaihtoehtoina lisäksi:

Aktivointikoodi toimitetaan sähköpostilla lahjan valinnan jälkeen. Sähköpostissa on myös linkki Ruutu+ tai Supla+ palveluun, jossa voit lunastaa lahjasi omalla aktivointikoodillasi. Lue lisää mobiilikeräilystä täältä.

Ruutu+ aikaa 3 kk

ruutu-logo-plus-turkoosi_720x440.jpg

3 kuukautta ilmaista Ruutu+ -katseluaikaa. Näet sarjojen jaksoja ennen TV-esitystä sekä suositut draamasarjat kokonaisina kausina. Palvelussa on viikoittain päivittyvä runsas leffatarjonta, dokumentteja luonnon, eläinten, matkailun ja maailman kulttuurien parissa viihtyvälle ja Yli 1 500 jaksoa suomenkielisiä lastenohjelmia.

Mikäli sinulla on jo Ruutu+ -tilaus voimassa, voit päättää tilauksesi ja 3 kk lahjasi aktivoituu suoraan tilauksesi päättymisestä.

Supla+ äänikirjapalvelu 2 kk

Storytel 720x440.png

Supla+ on Suomen monipuolisin äänikirjapalvelu. Kaikki suomenkieliset äänikirjat yhdellä tilauksella - uutuudet, romaanit, dekkarit, elämäkerrat, self-help, tieto- ja lastenkirjat. Kuuntele niin paljon kuin haluat.

Mikäli sinulla on jo Supla+ -äänikirjapalvelu voimassa, voit päättää tilauksesi ja 2 kk lahjasi aktivoituu suoraan tilauksesi päättymisestä.

Marimekon Kaika Räsymatto -pussukka

ruutu-logo-plus-turkoosi_720x440.jpg

Kaika-meikkipussi on valmistettu paksusta puuvillasta ja siinä on Räsymatto-kuosi. Helsingissä painetun kankaan pinnalla on lianhylkivyyskäsittely. Pussi sulkeutuu vetoketjulla ja sen sisällä on nailonvuori. Koko 14 x 21 cm

Fiskars WWF-kierrätyssakset

Storytel 720x440.png

Fiskarsin WWF-kierrätyssakset (21 cm) on numeroitu erikoiserä, jonka tuotosta Fiskars lahjoittaa 5 % WWF:lle Suomen monimuotoisen luonnon suojelutyöhön. Saksien kahvat ovat biokomposiittia, joka on yhdistelmä kierrätettyä muovia ja selluloosakuitua. Saksen terissä käytetty teräs on lähes 100% kierrätettyä. 


Kokeile mobiilikeräilyä

Ilmoittaudu mukaan ja kirjaa oston yhteydessä saamasi koodi sivustolle orionkeraily.fi. Ilmoittautuminen ei sido sinua mihinkään. Jos ilmoittudut vain keräilykampanjaan, Orion käyttää yhteystietojasi vain keräilykampanjan toteuttamiseen.

kerailykampanja2020-04_mobiilikeraily_588x405.jpg

Ilmoittaudu mukaan mobiilikeräilyyn: