Kerää kestävää

Orionin keräilytuotteet ja houkuttelevat tuotelahjat ovat kaunista kerättävää kotiin tai lahjaksi. Tarjolla on Iittalan ja Marimekon laadukkaita klassikkoja sekä Orionin tuotteita kivassa puuvillakassissa. Voit valita myös aineettoman lahjan Itämeren pelastamiseksi.

Tuotelahja-kuudella-leimalla.jpg

Tuotelahja heti mukaan

Paperisella ja mobiilikeräilykortilla saat tuotelahjan apteekeista heti mukaan 1.5. - 4.7.2021.

Aineeton lahja: 40 kg sinilevää pois Itämerestä

valitse_aineeton_lahja_720x405.jpg

Kerää ja tee hyvää! Kevään 2021 kampanjassa on mahdollisuus valita aineeton lahja, jolla poistetaan 40 kg sinilevää pois Itämerestä. Orion lahjoittaa puolestasi #MEIDÄNMERI-kampanjaan Itämeren ja sen kulttuuriperinnön pelastamiseen.

#MEIDÄNMERI-kampanjan on rakentanut Moomin Characters yhteistyössä John Nurmisen Säätiön kanssa. #MEIDÄNMERI-kampanja jatkuu 31.7.2021 asti. Kampanjan avulla levitetään tietoa erilaisista keinoista auttaa Itämerta sekä kerätään varoja John Nurmisen Säätiön työhön, jonka tarkoituksena on puhdistaa ja suojella Itämerta sekä sen ainutlaatuista kulttuuriperintöä.

Voit tutustua #MEIDÄNMERI-kampanjaan tarkemmin osoitteessa meidänmeri.fi

Iittala Kastehelmi-juomalasit

Orion_kerailysyksy2020_tuotelahja_Muumimukit_800x800.jpg

Iittalan Kastehelmi-juomalasit 2 kpl (3dl, kirkas)

Marimekko kylpypyyhe

Marimekko Tiiliskivi-kylpypyyhe

Marimekon Tiiliskivi-kylpypyyhe (75 x 150 cm).

Marimekko tarjotin

Marimekko Räsymatto-tarjotin

Marimekon Räsymatto-tarjotin (15 x 32 cm)

Orionin tuotteita ja puuvillakassi

Orionin tuotteita ja puuvillakassi

  • Devisol MIX D3 10 mikrog 100 imeskelytablettia
  • Nasolin A-vitamin Sitruuna-Mentoli nenäsuihke 10 ml
  • Fiilus Arkeen Mansikka 30 purutablettia
  • Kaksi yllätystuotetta
  • I love Orion puuvillakassi

    Tuotteet voivat vaihdella

Mobiilikeräilijöille vaihtoehtoina lisäksi:

Aktivointikoodi toimitetaan sähköpostilla lahjan valinnan jälkeen. Sähköpostissa on myös linkki Ruutu+ tai Supla+ palveluun, jossa voit lunastaa lahjasi omalla aktivointikoodillasi. Lue lisää mobiilikeräilystä täältä.

Ruutu+ aikaa 3 kk

ruutu-logo-plus-turkoosi_720x440.jpg

3 kuukautta ilmaista Ruutu+ -katseluaikaa. Näet sarjojen jaksoja ennen TV-esitystä sekä suositut draamasarjat kokonaisina kausina. Palvelussa on viikoittain päivittyvä runsas leffatarjonta, dokumentteja luonnon, eläinten, matkailun ja maailman kulttuurien parissa viihtyvälle ja Yli 1 500 jaksoa suomenkielisiä lastenohjelmia.

Mikäli sinulla on jo Ruutu+ -tilaus voimassa, voit päättää tilauksesi ja 3 kk lahjasi aktivoituu suoraan tilauksesi päättymisestä.

Suplan ääni- ja e-kirjakirjapalvelut 2 kk

Storytel 720x440.png

Supla+ on Suomen monipuolisin äänikirjapalvelu. Kaikki suomenkieliset äänikirjat yhdellä tilauksella - uutuudet, romaanit, dekkarit, elämäkerrat, self-help, tieto- ja lastenkirjat. Kuuntele niin paljon kuin haluat.

Mikäli sinulla on jo Supla+ -äänikirjapalvelu voimassa, voit päättää tilauksesi ja 2 kk lahjasi aktivoituu suoraan tilauksesi päättymisestä.


Kokeile mobiilikeräilyä

Ilmoittaudu mukaan ja kirjaa oston yhteydessä saamasi koodi sivustolle orionkeraily.fi. Ilmoittautuminen ei sido sinua mihinkään. Jos ilmoittudut vain keräilykampanjaan, Orion käyttää yhteystietojasi vain keräilykampanjan toteuttamiseen.

kerailykampanja2020-04_mobiilikeraily_588x405.jpg

Ilmoittaudu mukaan mobiilikeräilyyn: