Melatoniini Orion - Luotettava apu nukahtamiseen

Melatoniini Orion -tuotesarja

Unen merkitys hyvinvointiimme on kiistaton. Orion Pharma on kehittänyt Melatoniini Orion -tuotesarjan, jotta voisit nukahtaa nopeammin ja näin saada riittävästi unta.

Melatoniini Orion on Suomen suosituin* melatoniinituotesarja, joka tarjoaa luotettavan avun nukahtamiseen.

Kaikki Melatoniini Orion -tuotesarjan tuotteet löydät apteekeista ja verkkoapteekeista!

*Pharmarket MAT 8/2022

Melatoniini Orion -tuotesarjasta löytyy eri vahvuisia ja eri käyttötarkoituksiin sopivia melatoniinivalmisteita. Kaikki Melatoniini Orion -tuotesarjan tuotteet sisältävät melatoniinia. Euroopan elintarvikeviranomaisen eli EFSA:n hyväksytyissä terveysväitteissä:

melatoniini_tuotesivusto_bannerit_092019_nukahtamisaikaindikaatiot.pngMelatoniini auttaa lyhentämään nukahtamisaikaa. Vaikutus saavutetaan nauttimalla 1 mg melatoniinia lähellä nukkumaanmenoaikaa.


melatoniini_tuotesivusto_bannerit_092019_aikaeroindikaatiot.pngMelatoniini auttaa lievittämään aikaeron yksilöllisiä vaikutuksia. Vaikutus saavutetaan ottamalla vähintään 0,5 mg melatoniinia lähellä nukkumaanmenoaikaa ensimmäisenä matkapäivänä ja muutamana seuraavana päivänä matkakohteeseen saapumisen jälkeen. 

Melatoniini Orion Yrtit UUTUUDESSA on lisäksi sitruunamelissaa ja kärsimyskukkaa, jotka rentouttavat ja tekevät unesta rauhallisemman.

Ravintolisä Melatoniini Orion

MelatoniiniOrion_800x600.jpg

  • Apu nukahtamiseen
  • Lieventää aikaerorasitusta

Melatoniini Orion tekee nukahtamisesta ihanaa

Avainlippu_tehty_Suomessa_800x450.jpgMelatoniini Orion -tuotteiden sisältämä melatoniini auttaa lyhentämään nukahtamisaikaa ja aikaeron yksilöllisiä vaikutuksia. Vahvuuksina löytyy sekä 1 mg että vahva 1,9 mg. Voit valita pitkävaikutteisen, suussa hajoavan tai nieltävän tabletin. Saatavilla apteekeista.

VAHVA 1,9 mg

VAHVA 1,9 mg & pitkävaikutteinen

Vahvuus 1 mg

Ravintolisä Melatoniini Orion Yrtit

MelatoniiniOrionYrtit_Galenos_banneri_800x600_v2_wo.jpg

  • Apu nukahtamiseen
  • Edistää parempaa unta

Melatoniini Orion Yrtit tukee ihanaa unta

Melatoniini Orion Yrtit -ravintolisän melatoniini auttaa lyhentämään nukahtamisaikaa. Sitruunamelissa sekä kärsimyskukka edistävät rentoutumista ja rauhallista unta. Tuote sisältää lisäksi niasiinia ja B6-vitamiinia. Valitse nieltävä tabletti tai mustaherukan makuinen kuumajuomajauhe. Saatavilla apteekeista.

Lue lisää Melatoniini Yrtit -valmisteesta