Moisturize

Sivun sisältö ja pikalinkit:

Onnellista ihoa ei kiristä

SEBAMED_kesa_2019_herobanneri_570x330.jpg

Ihon hyvä olo alkaa kosteustasapainosta

Moisturize3_800x600.jpg

Iho on tehty kestämään elämää: yksi sen tärkeimmistä tehtävistä on toimia kehomme suojana ulkoisia rasituksia kuten esim. bakteereja ja UV-säteilyä vastaan. Lisäksi iho osallistuu lämmönsäätelyyn, tuottaa D-vitamiinia, varastoi energiaa ja on aistielin, jonka avulla hahmotamme ympäristöämme.

Palkitse ihosi ja hemmottele sitä dermatologisesti ja kliinisesti testatuilla Sebamed-tuotteilla joiden pH 5,5 on sama kuin terveen ihon.

Moisturize-tuotteet toimivat ihosi terveydeksi ja kauneudeksi täydentämällä kosteusvarastot ja vahvistaen sen omaa luonnollista suojaa.

Kosteuttavat tuotteet kasvoille ja vartalolle

Oikein hoidettu iho näyttää elinvoimaiselta ja tuntuu miellyttävältä. Siksi aktiivisesti hoitavien Moisturize-tuotteiden tärkein tehtävä on täydentää kosteusvarastot ja vahvistaa ihon omia puolustusmekanismeja kuivuutta vastaan.

Kosteuttavat tuotteet käsille ja jaloille

Sarjan uusimmat tuotteet ovat hajusteettomat käsi- ja jalkavoide, joiden runsas karbamidin ja kosteuttavien aineiden määrä auttaa korjaamaan ja pehmentämään kuivaa ja karheaa ihoa. 

Kosteuttavat tuotteet huulille

Sebamed Huulivoide hoitaa ja pehmittää kuivat, rohtuneet huulet nopeasti. E-vitamiini ja bisabololi lievittävät ärsytystä. Jojobaöljy hoitaa ja ravitsee kuivaa ja rohtunutta ihoa. Sisältää aurinkosuojakertoimen 30.