Femisan tuoteperhe naiselliseen hyvinvointiin

Intiimialueen hoito on osa kokonaisvaltaista hyvinvoinnista huolehtimista. Femisan-tuotteet ovat  tehokas ja hellävarainen apu satunnaisiin intiimialueen ongelmiin, mutta myös päivittäiseen hoitoon.

Femisan-sarjasta Iöydät laadukkaat tuotteet intiimipesuun, kosteutukseen sekä bakteerivaginoosin hoitoon. Intiimialueelle suunnitellut ja teholtaan tutkitut Femisan-tuotteet ovat väriaineettomia, tuoksuttomia ja hormonittomia ja siksi ne sopivat kaikille ja kaiken ikäisille naisille.

Femisan – naisellista hyvinvointia sinulle, itsestäsi huolehtiva nainen.

Femisan_Tuoteperhe_IHA_Sisaltoelementti_UUTUUS_nosto_551x231px.jpg

Femisan tuotteet käyttökohteen mukaan

Kuivalle iholle ja kuiville limakalvoille

Placeholder_800x600.jpg

Tutustu tuotteisiin!

Bakteerivaginoosiin

Placeholder_800x600.jpg

Tutustu tuotteisiin!

Intiimialueen päivittäiseen hoitoon

Placeholder_800x600.jpg

Tutustu tuotteisiin!

CE-merkitty lääkinnällinen laite. Femisan Vital emätingeeli, Valmistaja: Peptonic Medical AB. Femisan Balance emätingeeli, Valmistaja: Galena Pharma Oy

Hyödyllistä tietoa intiimiterveydestä

3.5.2023 Naisen terveys

Joka toinen nainen kärsii jossain vaiheessa emättimen kuivuudesta. Limakalvojen kuivuutta ja kirvelyä voi helpottaa apteekista saatavilla tuotteilla.

Lue lisää
9.5.2023 Naisen terveys

Kuiva ja herkkä iho voi hyvin, kun sitä hoitaa hajusteettomalla, lisäaineettomalla ja vedettömällä ihoöljyllä. Lue käyttövinkit ja tietopaketti Femisan Oil -tuotteesta.

Lue lisää
28.4.2023 Naisen terveys

Naiset eivät useinkaan osaa ajatella, mihin alapään kutina, kirvely virtsatessa tai imetyksen aikaiset intiimialueen oireet liittyvät.

Lue lisää
3.9.2019 Naisen terveys

Alapään kutina ja kuivat limakalvot johtuvat usein liiasta jynssäämisestä. Naistentautien erikoislääkäri Sari Ahonkallio neuvoo, paljonko ja millä naisen intiimialuetta kannattaa pestä.

Lue lisää
30.4.2019 Naisen terveys

Emättimen limakalvojen kuivuus on myös nuorilla naisilla tyypillinen ongelma. Nuoret naiset kokevat näitä vaivoja esimerkiksi ehkäisypillereiden käytön yhteydessä.

Lue lisää
30.4.2019 Naisen terveys

Naisen kehossa alkaa tapahtua muutoksia ikääntymisen ja estrogeenitasojen laskun myötä. Estrogeenin tuotanto vähenee tavallisesti vaihdevuosien jälkeen.

Lue lisää