Magnesiumit

Magnesium on yksi elimistön tärkeimmistä elektrolyyteistä. Magnesium edistää normaalia elektrolyyttitasapainoa, edistää lihasten ja hermoston normaalia toimintaa, vähentää väsymystä ja uupumusta ja edistää normaalia energia-aineenvaihduntaa. Urheilijat ja kuntoilijat käyttävät magnesiumia palautumiseen urheilusuorituksen ja liikunnan jälkeen. Monet käyttävät magnesiumia myös lihaskramppeihin ja suonenvetoihin.

Multivita Magnesiumsitraatti+B6 valmisteessa magnesium on hyvin imeytyvässä sitraattimuodossa. Valmisteessa oleva B6-vitamiini tukee magnesiumin imeytymistä. Multivita Magnesiumsitraatti+B6 valmisteet ovat hyvä lisä esimerkiksi urheilevien ravitsemuksen tueksi.

Yksi Multivita Magnesiumsitraatti+B6 purutabletti sisältää 150 mg hyvin imeytyvää magnesiumia sitraattimuodossa sekä 2 mg B6-vitamiinia. Saatavilla on sekä greipin että lime-sitruunan makuiset, helposti suussa hajoavat purutabletit ja vaihtoehtona helposti nieltävä, makeutusaineeton tabletti. Multivita Magnesiumsitraattivalmisteet sopivat myös vegaaneille ja ne ovat Suomessa valmistettuja.