Beko Strong B12 - vitamiinivalmiste muistisi tueksi*

Beko Strong B12 on Orion Pharman laadukas ja vahva B12-vitamiinituoteperhe. Monipuolisesta ja suositusta tuoteperheestä voit valita omiin tarpeisiisi parhaiten soveltuvan B12-vitamiinivalmisteen kahdessa eri vahvuudessa.

Suurin osa Beko Strong B12-sarjan tuotteista ei sisällä lainkaan eläinperäisiä ainesosia ja soveltuu siten myös vegaaneille. Laadukkaan Beko Strong B12-sarjan tuotteet löydät vain apteekeista ja verkkoapteekeista.

Uutuus! VAHVAT B12-vitamiinivalmisteet

Vahvat ja koostumukseltaan erittäin monipuoliset Beko Strong B12 VAHVA 1,5 mg valmisteet on kehitetty erityisesti muistin ja hermoston*, jaksamisen** sekä vastustuskyvyn tueksi***.  

Suositeltu päiväannos, 1 tabletti, sisältää 1,5 mg B12-vitamiinia, 20 mikrogrammaa D3-vitamiinia sekä lisäksi vahvan annoksen viittä muuta päivittäin tarvittavaa B-vitamiinia. Valitse helposti nieltävä, pienikokoinen tabletti tai marjaisa, mustikka-karpalon makuinen purutabletti.

Foolihapolliset B12-vitamiinivalmisteet

Nieltävät tai marjaiset mustikka-karpalon makuiset purutabletit sisältävät B12- ja B6-vitamiinia sekä foolihappoa, jotka yhdessä edistävät muistin ja hermoston toimintaa sekä vahvistavat elimistön normaalia immuunipuolustusta.

Vain B12-vitamiinia sisältävät valmisteet

Halutessasi voit valita pelkkää B12-vitamiinia sisältävät valmisteet, nieltävänä tai mansikan makuisina purutablettina.

*B1,- B3,- B6 ja B12-vitamiinit, foolihappo sekä biotiini edistävät normaaleja psykologisia toimintoja sekä hermoston normaalia toimintaa, ** B3-, B6- ja B12-vitamiinit ja foolihappo auttavat vähentämään väsymystä ja uupumusta.***D- ja B12-vitamiinit sekä foolihappo edistävät immuunijärjestelmän normaalia toimintaa.

B12 pureskeltavat tabletit

B12 nieltävät tabletit

Tietoa B12-vitamiinista

Tutustu B12-vitamiiniin, mm. sen toimintaan, lähteisiin, hyväksyttyihin terveysväitteisiin ja saantisuosituksiin.