Beko Strong B12

BekoStrong B12 150tbl Rgb

Ravintolisä on pieninä annoksina, kuten tabletteina, nautittava elintarvike, jonka tarkoituksena on täydentää ruokavaliota. Ravintolisä voi sisältää esimerkiksi vitamiineja tai kivennäisaineita. Ravintolisät eivät korvaa terveellistä ruokavaliota.

Pienikokoinen, helposti nieltävä B12-vitamiinitabletti. B12-vitamiinin tarve voi korostua muun muassa ikääntyvillä, vegaaneilla sekä suoliston alueen imeytymishäiriöissä. Laktoositon (maidoton), hiivaton, gluteeniton, sokeriton. Ei sisällä eläinperäisiä ainesosia. Ravintolisä. Pakkauskoot: 30, 100 ja 150 tabl.

3.8/5
Kiitos palautteestasi!
BekoStrong B12 150tbl Rgb

Vahva, pienikokoinen ja helposti nieltävä tabletti B12-vitamiinin päivittäisen saannin varmistamiseen. B12-vitamiinin tarve voi korostua muun muassa ikääntyvillä, vegaaneilla ja kasvisravintoa pääasiallisesti nauttivilla, suoliston alueen imeytymishäiriöissä sekä tiettyjen lääkeaineiden käyttäjillä. B12-vitamiini edistää normaaleja psykologisia toimintoja, mm. muistin toimintaa, vähentää väsymystä ja uupumusta sekä tukee hermoston ja immuniteetin normaalia toimintaa. Ei sisällä eläinperäisiä ainesosia. Laktoositon (maidoton), gluteeniton, hiivaton, sokeriton ja aromiaineeton. 

Käyttöaiheet: B12-vitamiinin päivittäisen saannin varmistaminen.

Annostus:
Vain aikuisille 1 tabl/vrk niellään riittävän nesteen kera.

Pakkaukset: 30, 100 ja 150 tabl.

Säilytys: Huoneenlämmössä, lasten ulottumattomissa, suojattuna kosteudelta.

Ainesosat: B12-vitamiinivalmiste, täyteaineet: (mikrokiteinen selluloosa), paakkuuntumisenestoaineet:(rasvahappojen magnesiumsuolat, piidioksidi).  Ainesosalista saattaa olla muuttunut, tarkista aina pakkauksen ainesosalista.

Ravintolisä

Gluteeniton,Laktoositon,Maidoton,Hiivaton,Sokeriton,Väriaineeton,Liivatteeton,Vegaaninen,Makeutusaineeton,Liivatteeton (sika),Liivatteeton (nauta)
orion-pharma-logo.png

Hyvinvointia rakentamassa

  • Orion on kotimainen lääkeyhtiö
  • Olemme rakentaneet hyvinvointia suomalaisille jo yli sadan vuoden ajan
  • Työllistämme suomessa yli 2700 henkilöä
  • Lue lisää meistä!
Avainlippu_w100.jpg

Beko Strong B12 -tuoteperhe

Beko Strong on Orion Pharman laadukas ja vahva B12-vitamiinivalmiste. Löydä itsellesi sopiva tuote nieltävänä tai purutablettina.

Tietoa B12-vitamiinista

Tutustu B12-vitamiiniin, mm. sen toimintaan, lähteisiin, hyväksyttyihin terveysväitteisiin ja saantisuosituksiin.