Beko Strong B12 + foolihappo + B6

BekoStrong B12FooliB6 150tbl Rgb

Ravintolisä on pieninä annoksina, kuten tabletteina, nautittava elintarvike, jonka tarkoituksena on täydentää ruokavaliota. Ravintolisä voi sisältää esimerkiksi vitamiineja tai kivennäisaineita. Ravintolisät eivät korvaa terveellistä ruokavaliota.

Pienikokoinen, helposti nieltävä B12-, foolihappo -ja B6-vitamiinitabletti muistin, jaksamisen, hermoston ja vastustuskyvyn tueksi. Beko Strong B12+foolihappo+B6 valmisteen sisältämät B12, B6-vitamiini sekä foolihappo edistävät  normaaleja psykologisia toimintoja, immuunijärjestelmän normaalia toimintaa sekä auttavat vähentämään väsymystä ja uupumusta. B12, -ja B6-vitamiinit tukevat hermoston normaalia toimintaa. B12-vitamiinin tarve voi korostua muun muassa ikääntyvillä, vegaaneilla sekä suoliston alueen imeytymishäiriöissä. Laktoositon (maidoton), hiivaton, gluteeniton, sokeriton. Ei sisällä eläinperäisiä ainesosia. Ravintolisä. 

3.7/5
Kiitos palautteestasi!
BekoStrong B12FooliB6 150tbl Rgb

Pienikokoinen, helposti nieltävä tabletti sisältää 1mg B12-vitamiinia, 400 mikrog. foolihappoa ja 20 mg B6-vitamiinia. Beko Strong B12+foolihappo+B6 valmisteen sisältämät vitamiinit tukevat muistia, vastustuskykyä sekä jaksamista.  B12, B6-vitamiini sekä foolihappo edistävät normaaleja psykologisia toimintoja, immuunijärjestelmän normaalia toimintaa sekä auttavat vähentämään väsymystä ja uupumusta. B12- ja B6-vitamiinit tukevat hermoston normaalia toimintaa.

B12-vitamiinin tarve voi korostua muun muassa ikääntyvillä, vegaaneilla ja kasvisravintoa pääasiallisesti nauttivilla sekä suoliston alueen imeytymishäiriöissä. Laktoositon (maidoton), hiivaton, gluteeniton, sokeriton. Ei sisällä eläinperäisiä ainesosia eikä aromiaineita.

Käyttöaiheet: B12-vitamiinin, foolihapon ja B6-vitamiinin päivittäisen saannin varmistaminen

Annostus:
Vain aikuisille 1 tabl/vrk niellään riittävän nesteen kera. Suositeltua vuorokausiannosta ei tule ylittää. 

Pakkaukset: 100 tabl ja riittoisa 150 tabl.

Säilytys: Huoneenlämmössä, lasten ulottumattomissa, suojattuna kosteudelta

Ainesosat: Täyteaineet (mikrokiteinen selluloosa, hydroksipropyylimetyyliselluloosa), B6-vitamiini, pintakäsittelyaineet (hydroksipropyylimetyyliselluloosa, mikrokiteinen selluloosa,
rasvahappojen magnesiumsuolat, glyseroli), paakkuuntumisenestoaineet (rasvahappojen magnesiumsuolat, piidioksidi), B12-vitamiini, foolihappo. B6-vitamiinin turvallisen päiväsaannin yläraja on 12 mg, joka ylittyy tämän tuotteen kohdalla. Ei pitkäaikaiseen käyttöön. Ainesosalista saattaa olla muuttunut, tarkista aina pakkauksen ainesosalista.

Ravintolisä

Laktoositon,Gluteeniton,Hiivaton,Sokeriton,Makeutusaineeton,Liivatteeton,Sulfaatiton,Vegaaninen,Maidoton,Liivatteeton (nauta),Liivatteeton (sika)
orion-pharma-logo.png

Hyvinvointia rakentamassa

  • Orion on kotimainen lääkeyhtiö
  • Olemme rakentaneet hyvinvointia suomalaisille jo yli sadan vuoden ajan
  • Työllistämme suomessa yli 2700 henkilöä
  • Lue lisää meistä!
Avainlippu_w100.jpg

Beko Strong B12 -tuoteperhe

Beko Strong on Orion Pharman laadukas ja vahva B12-vitamiinivalmiste. Löydä itsellesi sopiva tuote nieltävänä tai purutablettina.

Tietoa B12-vitamiinista

Tutustu B12-vitamiiniin, mm. sen toimintaan, lähteisiin, hyväksyttyihin terveysväitteisiin ja saantisuosituksiin.