Beko Strong B12 + foolihappo + B6 purutabletti

BekoStrong B12FooliB6 Chew 150tbl Rgb

Ravintolisä on pieninä annoksina, kuten tabletteina, nautittava elintarvike, jonka tarkoituksena on täydentää ruokavaliota. Ravintolisä voi sisältää esimerkiksi vitamiineja tai kivennäisaineita. Ravintolisät eivät korvaa terveellistä ruokavaliota.

Ihanan marjaisa, mustikka-karpalon makuinen purutabletti muistin, jaksamisen, hermoston ja vastustuskyvyn tueksi. Pienikokoinen, helposti suussa hajoava tabletti sisältää 1 mg B12-vitamiinia, 400 mikrog. foolihappoa ja 20 mg B6-vitamiinia. B12, B6-vitamiini sekä foolihappo edistävät normaaleja psykologisia toimintoja, immuunijärjestelmän normaalia toimintaa sekä auttavat vähentämään väsymystä ja uupumusta. B12, -ja B6-vitamiinit tukevat hermoston normaalia toimintaa. B12-vitamiinin tarve voi korostua muun muassa ikääntyvillä, vegaaneilla sekä suoliston alueen imeytymishäiriöissä. Laktoositon (maidoton), hiivaton, gluteeniton, sokeriton. Ei sisällä eläinperäisiä ainesosia. Ravintolisä. Pakkauskoot: 100 ja 150 tablettia.

3.8/5
Kiitos palautteestasi!
BekoStrong B12FooliB6 Chew 150tbl Rgb

Ihanan marjaisa, mustikka-karpalon makuinen B12-,B6-vitamiinia ja foolihappoa sisältävä purutabletti. Helposti suussa hajoava tabletti sisältää 1 mg B12-vitamiinia, 400 mikrog. foolihappoa ja 20 mg B6-vitamiinia. B12,- B6-vitamiini sekä foolihappo edistävät normaaleja psykologisia toimintoja, immuunijärjestelmän normaalia toimintaa sekä auttavat vähentämään väsymystä ja uupumusta. B12, -ja B6-vitamiinit tukevat hermoston normaalia toimintaa. 

Laktoositon (maidoton), gluteeniton ja hiivaton. Sopii myös vegaaneille, sillä valmiste ei sisällä eläinperäisiä aineosia

Käyttöaiheet: B12-vitamiinin, foolihapon ja B6-vitamiinin päivittäisen saannin varmistaminen.

Annostus: 1 tabl./vrk aikuisille. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää

Pakkauskoko: 100 ja 150 tablettia.

Säilytys: Huoneenlämmössä, lasten ulottumattomissa, suojattuna kosteudelta

Ainesosat: Makeutusaine (ksylitoli, sorbitoli, sukraloosi), pyridoksiinihydrokloridi, täyteaine (mikrokiteinen selluloosa), syanokobalamiini, aromit (karpalo, mustikka), paakkuuntumisenestoaineet (rasvahappojen magnesiumsuolat, piidioksidi), pteroyylimonoglutamiinihappo. B6-vitamiinin turvallisen päiväsaannin yläraja on 12 mg, joka ylittyy tämän tuotteen kohdalla. Ei pitkäaikaiseen käyttöön. Ainesosalista saattaa olla muuttunut, tarkista aina pakkauksen ainesosalista. 

Ravintolisä

Laktoositon,Maidoton,Hiivaton,Gluteeniton,Sokeriton,Vegaaninen,Sulfaatiton,Liivatteeton (nauta),Liivatteeton (sika),Liivatteeton
orion-pharma-logo.png

Hyvinvointia rakentamassa

  • Orion on kotimainen lääkeyhtiö
  • Olemme rakentaneet hyvinvointia suomalaisille jo yli sadan vuoden ajan
  • Työllistämme suomessa yli 2700 henkilöä
  • Lue lisää meistä!
Avainlippu_w100.jpg

Beko Strong B12 -tuoteperhe

Beko Strong on Orion Pharman laadukas ja vahva B12-vitamiinivalmiste. Löydä itsellesi sopiva tuote nieltävänä tai purutablettina.

Tietoa B12-vitamiinista

Tutustu B12-vitamiiniin, mm. sen toimintaan, lähteisiin, hyväksyttyihin terveysväitteisiin ja saantisuosituksiin.