Beko Strong B12 + foolihappo + B6 purutabletti

BekoStrong B12FooliB6 Chew 150tbl Rgb

Ravintolisä on pieninä annoksina, kuten tabletteina, nautittava elintarvike, jonka tarkoituksena on täydentää ruokavaliota. Ravintolisä voi sisältää esimerkiksi vitamiineja tai kivennäisaineita.

Ihanan marjaisa, mustikka-karpalon makuinen purutabletti. Pienikokoinen, helposti suussa hajoava tabletti sisältää 1 mg B12-vitamiinia, 400 mikrog foolihappoa ja 20 mg B6-vitamiinia. Yhdessä ne edistävät muistin ja hermoston normaalia toimintaa ja tukevat vastustuskykyä. 100 ja 150 tablettia.

3.6/5
Kiitos palautteestasi!
BekoStrong B12FooliB6 Chew 150tbl Rgb

Ihanan marjaisa, mustikka-karpalon makuinen B12-,B6-vitamiinia ja foolihappoa sisältävä purutabletti. Helposti suussa hajoava tabletti sisältää 1 mg B12-vitamiinia, 400 mikrog foolihappoa ja 20 mg B6-vitamiinia. Yhdessä ne edistävät muistin ja hermoston normaalia toimintaa ja tukevat vastustuskykyä sekä vähentävät väsymystä ja uupumusta.

Laktoositon (maidoton), gluteeniton ja hiivaton. Sopii myös vegaaneille, sillä valmiste ei sisällä eläinperäisiä aineosia

Käyttöaiheet: B12-vitamiinin, foolihapon ja B6-vitamiinin päivittäisen saannin varmistaminen

Annostus: 1 tabl./vrk aikuisille. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää

Pakkauskoko: 100 ja 150 tablettia.

Säilytys: Huoneenlämmössä, lasten ulottumattomissa, suojattuna kosteudelta

Ainesosat: Makeutusaine (ksylitoli, sorbitoli, sukraloosi), pyridoksiinihydrokloridi, täyteaine (mikrokiteinen selluloosa), syanokobalamiini, aromit (karpalo, mustikka), paakkuuntumisenestoaineet (rasvahappojen magnesiumsuolat, piidioksidi), pteroyylimonoglutamiinihappo

Ravintolisä

Laktoositon, Maidoton, Hiivaton, Gluteeniton, Sokeriton, Vegaaninen

Beko Strong on Orion Pharman laadukas ja vahva B12-vitamiinivalmiste. Löydä itsellesi sopiva tuote nieltävänä tai purutablettina.

Tietoa B12-vitamiinista

Tutustu B12-vitamiiniin, mm. sen toimintaan, lähteisiin, hyväksyttyihin terveysväitteisiin ja saantisuosituksiin.