Beko Strong B12 vahva mustikka-karpalo

BekoStrong Vahva 120 Purutabl RGB

Ravintolisä on pieninä annoksina, kuten tabletteina, nautittava elintarvike, jonka tarkoituksena on täydentää ruokavaliota. Ravintolisä voi sisältää esimerkiksi vitamiineja tai kivennäisaineita. Ravintolisät eivät korvaa terveellistä ruokavaliota.

UUTUUS Beko Strong B12 VAHVA 1,5 mg  on markkinoiden vahvin ja monipuolisin* B12-vitamiinivalmiste muistin, hermoston, jaksamisen sekä vastustuskyvyn tueksi. Marjaiselle maistuvan, helposti pureskeltavan ja suussa hajoavan purutabletin makuna on raikas mustikka-karpalo. Beko Strong B12 VAHVA-valmisteen sisältämät B1,- B3,- B6 ja B12-vitamiinit, foolihappo sekä biotiini edistävät normaaleja psykologisia toimintoja sekä hermoston normaalia toimintaa, D- ja B12-vitamiinit sekä foolihappo edistävät immuunijärjestelmän normaalia toimintaa ja B3-, B6- ja B12-vitamiinit ja foolihappo auttavat vähentämään väsymystä ja uupumusta. Ravintolisä. 

Pakkauskoko: 120 purutabl. 

*Pharmarket MAT 1/2024

4.2/5
Kiitos palautteestasi!
BekoStrong Vahva 120 Purutabl RGB

UUTUUS Beko Strong B12 VAHVA 1,5 mg mustikka-karpalon makuinen purutabletti on markkinoiden vahvin* ja koostumukseltaan huikean monipuolinen B12-vitamiinivalmiste muistin, hermoston, jaksamisen sekä vastustuskyvyn tueksi. Vahvan B12-vitamiinipitoisuuden (1,5 mg) lisäksi se sisältää 20 mikrog. D3-vitamiinia sekä vahvan annoksen viittä muuta päivittäin tarvittavaa B-vitamiinia.

Beko Strong B12 VAHVA-valmisteen sisältämät B1,- B3,- B6 ja B12-vitamiinit, foolihappo sekä biotiini edistävät normaaleja psykologisia toimintoja sekä hermoston normaalia toimintaa, D- ja B12-vitamiinit sekä foolihappo edistävät immuunijärjestelmän normaalia toimintaa ja B3-, B6- ja B12-vitamiinit ja foolihappo auttavat vähentämään väsymystä ja uupumusta. Pienikokoinen tabletti hajoaa helposti suussa ja maistuu marjaisan hyvälle! Ravintolisä. 

B12-vitamiinin tarve voi korostua muun muassa ikääntyvillä, vegaaneilla sekä suoliston alueen imeytymishäiriöissä.  

Laktoositon (maidoton), gluteeniton, sokeriton ja hiivaton. 

Käyttöaiheet: B12-, D3-, B1-, B3-, ja B6-vitamiinien, foolihapon sekä biotiinin (B7) päivittäisen saannin varmistaminen. 

Annostus: 1 tabl./vrk, vain aikuisille. Suositeltua vuorokausiannosta ei tule ylittää. 

Suositeltava vuorokausiannos, 1 tabletti sisältää:

B12-vitamiini               1,5 mg (60 000 %*)

D-vitamiini                   20 µg (400 %*)

B6-vitamiini                 10 mg (714 %*)

Foolihappo                   400 µg (200 %*)

Tiamiini (B1)                1,5 mg (136 %*)

Niasiini (B3) (NE)         16 mg (100 %*)

Biotiini                         50 µg (100 %*)

*vuorokautisen saannin vertailuarvosta

Pakkauskoko: 120 tablettia.

Säilytys: Huoneenlämmössä, lasten ulottumattomissa, suojattuna kosteudelta. 

*Pharmarket MAT 9/2023 

Ainesosat: Makeutusaineet (ksylitoli, sorbitoli, sukraloosi), B12-vitamiini, niasiini, B6-vitamiini, aromit (karpalo, mustikka, vanilja), paakkuuntumisenestoaineet (rasvahappojen magnesiumsuolat, piidioksidi), D-vitamiini (kolekalsiferoli), tiamiini, foolihappo, biotiini. Tarkasta aina ainesosalista pakkauksesta, sillä se saattaa olla muuttunut.     

Ravintolisä

Gluteeniton,Hiivaton,Laktoositon,Liivatteeton,Liivatteeton (sika),Liivatteeton (nauta),Maidoton,Sokeriton,Väriaineeton,Sulfaatiton
orion-pharma-logo.png

Hyvinvointia rakentamassa

  • Orion on kotimainen lääkeyhtiö
  • Olemme rakentaneet hyvinvointia suomalaisille jo yli sadan vuoden ajan
  • Työllistämme suomessa yli 2700 henkilöä
  • Lue lisää meistä!
Avainlippu_w100.jpg

Beko Strong B12 -tuoteperhe

Beko Strong on Orion Pharman laadukas ja vahva B12-vitamiinivalmiste. Löydä itsellesi sopiva tuote nieltävänä tai purutablettina.