Beko Strong B12 purutabletti

BekoStrong B12 Chew 150tbl Rgb

Ravintolisä on pieninä annoksina, kuten tabletteina, nautittava elintarvike, jonka tarkoituksena on täydentää ruokavaliota. Ravintolisä voi sisältää esimerkiksi vitamiineja tai kivennäisaineita. Ravintolisät eivät korvaa terveellistä ruokavaliota.

Suussa hajoava, vahva B12-vitamiinitabletti. Miellyttävä suutuntuma ja aito mansikan maku. B12-vitamiinin tarve voi korostua muun muassa ikääntyvillä, vegaaneilla, suoliston alueen imeytymishäiriöissä sekä tiettyjen lääkeaineiden käyttäjillä. Pienikokoinen tabletti ei sisällä laktoosia tai muita maidon aineosia, hiivaa tai gluteenia. Makeutettu mannitolilla. Sisältää vain luonnollisia väri - ja aromiaineita. Ei sisällä eläinperäisiä ainesosia. Ravintolisä. Pakkauskoot: 100 ja 150 tabl.

4.4/5
Kiitos palautteestasi!
BekoStrong B12 Chew 150tbl Rgb

Vahva, aidon mansikan makuinen, pienikokoinen ja miellyttävästi suussa hajoava pureskeltava tabletti sisältää 1 mg B12-vitamiinia. Tabletti sisältää vain luontaisia aromi -ja väriaineita. 
B12-vitamiinin tarve voi korostua muun muassa ikääntyvillä, vegaaneilla, suoliston alueen imeytymishäiriöissä sekä tiettyjen lääkeaineiden käyttäjillä. B-vitamiini edistää normaaleja psykologisia toimintoja, mm. muistin toimintaa, vähentää väsymystä ja uupumusta sekä tukee hermoston ja immuniteetin normaalia toimintaa. Ei sisällä eläinperäisiä aineosia. Laktoositon (maidoton), gluteeniton, hiivaton.  


Käyttöaiheet: B12-vitamiinin päivittäisen saannin varmistaminen

Annostus:
vain aikuisille 1 purutabl/vrk.

Aineosat: Makeutusaine (mannitoli), täyteaine (silloitettu natriumkarboksimetyyliselluloosa), syanokobalamiini, paakkuuntumisenestoaine (rasvahappojen magnesiumsuolat, piidioksidi), luontainen aromi (mansikka), väri (punajuuriväri).

Ainesosalista saattaa olla muuttunut, tarkista aina pakkauksen ainesosalista.

Pakkaukset: 100 ja 150 tabl.

Säilytys: Huoneenlämmössä, lasten ulottumattomissa, suojattuna kosteudelta

Ravintolisä

Gluteeniton,Laktoositon,Maidoton,Hiivaton,Sokeriton,Väriaineeton,Liivatteeton,Vegaaninen,Sulfaatiton,Liivatteeton (sika),Liivatteeton (nauta)
orion-pharma-logo.png

Hyvinvointia rakentamassa

  • Orion on kotimainen lääkeyhtiö
  • Olemme rakentaneet hyvinvointia suomalaisille jo yli sadan vuoden ajan
  • Työllistämme suomessa yli 2700 henkilöä
  • Lue lisää meistä!
Avainlippu_w100.jpg

Beko Strong B12 -tuoteperhe

Beko Strong on Orion Pharman laadukas ja vahva B12-vitamiinivalmiste. Löydä itsellesi sopiva tuote nieltävänä tai purutablettina.

Tietoa B12-vitamiinista

Tutustu B12-vitamiiniin, mm. sen toimintaan, lähteisiin, hyväksyttyihin terveysväitteisiin ja saantisuosituksiin.