Beko Strong B12 Vahva

BekoStrong Vahva 120 Tabl RGB

Ravintolisä on pieninä annoksina, kuten tabletteina, nautittava elintarvike, jonka tarkoituksena on täydentää ruokavaliota. Ravintolisä voi sisältää esimerkiksi vitamiineja tai kivennäisaineita. Ravintolisät eivät korvaa terveellistä ruokavaliota.

Uutuusvalmiste Beko Strong B12 1,5 mg VAHVA on markkinoiden vahvin ja monipuolisin* B12-vitamiinivalmiste muistin, hermoston, jaksamisen sekä vastustuskyvyn tueksi. 1 helposti nieltävä tabletti sisältää 1,5 mg B12-vitamiinia, 20 mikrogrammaa D3-vitamiinia sekä lisäksi vahvan annoksen viittä päivittäin tarvittavaa b-vitamiinia. Pienikokoinen, makeutusaineeton tabletti. 

Beko Strong B12 VAHVA-valmisteen sisältämät B1,- B3,- B6 ja B12-vitamiinit, foolihappo sekä biotiini edistävät normaaleja psykologisia toimintoja sekä hermoston normaalia toimintaa, D- ja B12-vitamiinit sekä foolihappo edistävät immuunijärjestelmän normaalia toimintaa ja B3-, B6- ja B12-vitamiinit ja foolihappo auttavat vähentämään väsymystä ja uupumusta. Ravintolisä. 

Pakkauskoko 120 tabl. 

*Pharmarket MAT 1/2024

 

4.3/5
Kiitos palautteestasi!
BekoStrong Vahva 120 Tabl RGB

UUTUUS Beko Strong B12 VAHVA 1,5 mg on markkinoiden vahvin ja monipuolisin* B12-vitamiinivalmiste muistin, hermoston, jaksamisen sekä vastustuskyvyn tueksi. Vahvan B12-vitamiinipitoisuuden (1,5 mg) lisäksi  sisältää 20 mikrog. D3-vitamiinia sekä vahvan annoksen viittä muuta päivittäin tarvittavaa B-vitamiinia.

Beko Strong B12 VAHVA-valmisteen sisältämät B1,- B3,- B6 ja B12-vitamiinit, foolihappo sekä biotiini edistävät normaaleja psykologisia toimintoja sekä hermoston normaalia toimintaa, D- ja B12-vitamiinit sekä foolihappo edistävät immuunijärjestelmän normaalia toimintaa ja B3-, B6- ja B12-vitamiinit ja foolihappo auttavat vähentämään väsymystä ja uupumusta. Pienikokoinen tabletti on helppo niellä. Ravintolisä. 

B12-vitamiinin tarve voi korostua muun muassa ikääntyvillä, vegaaneilla sekä suoliston alueen imeytymishäiriöissä.  

Laktoositon (maidoton), gluteeniton, sokeriton ja hiivaton.  Ei sisällä makeutusaineita. 

*Pharmarket MAT 1/2024

Käyttöaiheet: B1-, B3-, B6-, B12- ja D-vitamiinien, foolihapon sekä biotiinin päivittäisen saannin varmistaminen. 

Annostus: 1 tabl./vrk vain aikuisille. Suositeltua vuorokausiannosta ei tule ylittää. 

Suositeltava vuorokausiannos, 1 tabletti sisältää:

B12-vitamiini               1,5 mg (60 000 %*)

B6-vitamiini                 10 mg (714 %*)

Foolihappo                   400 µg (200 %*)

D-vitamiini                   20 µg (400 %*)

Tiamiini (B1)                1,5 mg (136 %*)

Niasiini (B3) (NE)         16 mg (100 %*)

Biotiini                         50 µg (100 %*)

*vuorokautisen saannin vertailuarvosta

Pakkauskoko: 120 tablettia.

Säilytys: Huoneenlämmössä, lasten ulottumattomissa, suojattuna kosteudelta. 

Ainesosat: Täyteaineet (mikrokiteinen selluloosa, silloitettu natriumkarboksimetyyliselluloosa), B12-vitamiini, niasiini, B6-vitamiini, D-vitamiini, tiamiini, paakkuuntumisenestoaineet (rasvahappojen magnesiumsuolat, piidioksidi), foolihappo, biotiini. Ainesosalista saattaa olla muuttunut, tarkista aina pakkauksen ainesosalista.

Ravintolisä

Gluteeniton,Hiivaton,Laktoositon,Liivatteeton,Liivatteeton (sika),Liivatteeton (nauta),Maidoton,Makeutusaineeton,Sokeriton,Väriaineeton,Sulfaatiton
orion-pharma-logo.png

Hyvinvointia rakentamassa

  • Orion on kotimainen lääkeyhtiö
  • Olemme rakentaneet hyvinvointia suomalaisille jo yli sadan vuoden ajan
  • Työllistämme suomessa yli 2700 henkilöä
  • Lue lisää meistä!
Avainlippu_w100.jpg

Beko Strong B12 -tuoteperhe

Beko Strong on Orion Pharman laadukas ja vahva B12-vitamiinivalmiste. Löydä itsellesi sopiva tuote nieltävänä tai purutablettina.