Kalsiumit

Kalsium on luuston tärkein rakennusaine. Riittävä kalsiumin saanti auttaa rakentamaan lujan luuston, joka toimii koko elimistön tukirankana. Imeytyäkseen ja kiinnittyäkseen luuhun kalsium tarvitsee avukseen mm. D-vitamiinia. Hyviä kalsiumin lähteitä ovat erilaiset maitotuotteet, lehtivihannekset ja kala. Kalsiumin sekä tarvittaessa D-vitamiinin riittävän saannin voi varmistaa myös laadukkaiden kalsiumvalmisteiden avulla.

Calsorin kalsiumvalmiste 500 mg on nieltävä tabletti, joka sopii erityisesti silloin, kun D-vitamiinin saanti on turvattu muista lähteistä. Sokeriton, makeutus -ja aromiaineeton Calsorin 500mg voi olla sopiva vaihtoehto mm. ruoka-aineyliherkkyyksistä kärsiville tai fodmap-ruokavaliota noudattaville.

Calsorin D3 on nieltävä kalsiumvalmiste, joka sisältää 500 mg kalsiumia ja 10 tai 20 mikrog hyvin imeytyvää D3 -vitamiinia. Tabletin pinta on käsitelty nielemisen helpottamiseksi ja sen voi tarvittaessa puolittaa. Tabletti ei sisällä sokeria, makeutus –tai   aromiaineita.

Puru Calsorin Neutral on pureskeltava kalsiumvalmiste, joka sisältää yhdessä purutabletissa 500mg kalsiumia. Valmiste on sokeriton ja aromiaineeton.

Puru Calsorin D3 on raikkaan appelsiininmakuinen, pureskeltava kalsiumvalmiste, joka sisältää yhdessä purutabletissa 500 mg kalsiumia ja 10 tai 20 mikrog. kalsiumin imeytymistä tehostavaa D3-vitamiinia. Tuote sopii silloin, kun yhdellä valmisteella halutaan varmistaa päivittäinen kalsiumin ja D3-vitamiinin saanti.

Vita-Calsorin on monipuolinen luustoravinne, joka sisältää kalsiumin imeytymiseen, luuhun kiinnittymiseen sekä luun muodostumiseen tarvittavia ravintoaineita. Tabletti sisältää 500 mg kalsiumia, 10 mikrogrammaa D3-vitamiinia, 150 mg magnesiumia, 30 mg C-vitamiinia, 1mg B6-vitamiinia ja 30 mikrogrammaa K-vitamiinia.