Kalsiumit

Kalsium on luuston tärkein rakennusaine. Riittävä kalsiumin saanti ravinnosta estää luuston haurastumista sekä ennaltaehkäisee osteoporoosin syntymistä. Kalsium tarvitsee elimistöön imeytyäkseen D-vitamiinia. Hyviä kalsiumin lähteitä ovat erilaiset maitotuotteet, lehtivihannekset ja kala. Kalsiumin riittävän saannin voi varmistaa myös kalsiumvalmisteiden avulla.

Calsorin kalsiumvalmiste 500 mg on nieltävä tabletti, joka sopii erityisesti silloin, kun D-vitamiinin saanti on turvattu muista lähteistä. Calsorin 500mg ei sisällä soijaa eikä liivatetta ja se voi olla sopiva vaihtoehto mm. ruoka-aineyliherkkyyksistä kärsiville.

Calsorin on nieltävä kalsiumvalmiste, joka sisältää 500 mg kalsiumia ja 10 mcg tai 20 mcg hyvin imeytyvää D3 -vitamiinia. Tabletin pinta on käsitelty nielemisen helpottamiseksi ja sen voi tarvittaessa puolittaa.

Puru Calsorin neutral on pureskeltava kalsiumvalmiste, joka sisältää yhdessä purutabletissa 500mg kalsiumia. Valmiste on sokeriton ja aromiaineeton.

Puru Calsorin D on raikkaan appelsiininmakuinen, pureskeltava kalsiumvalmiste, joka sisältää yhdessä purutabletissa 500mg kalsiumia ja 10 µg tai 20µg kalsiumin imeytymistä tehostavaa D3-vitamiinia. Tuotee sopii silloin kun yhdellä valmisteella halutaan varmistaa päivittäinen kalsiumin ja D3-vitamiinin saanti.

Vita-Calsorin on monipuolinen luustoravinne joka sisältää kalsiumin imeytymiseen, luuhun kiinnittymiseen sekä sekä luun muodostumiseen tarvittavia ravintoaineita. Tabletti sisältää 500mg kalsiumia, 10 mikrogrammaa D3-vitamiinia, 150mg magnesiumia, 30 mg C-vitamiinia, 1mg B6-vitamiinia ja 30 mikrogrammaa K-vitamiinia.