BekoStrong B12FooliB6 150tbl Rgb

Beko Strong B12+fol

4.2/5
Kiitos palautteestasi!

Pienikokoinen, helposti nieltävä B12-, foolihappo -ja B6-vitamiinitabletti mm. muistin, hermoston ja vastustuskyvyn tueksi. B12-vitamiinin tarve voi korostua muun muassa ikääntyvillä, vegaaneilla sekä suoliston alueen imeytymishäiriöissä. Laktoositon (maidoton), hiivaton, gluteeniton, sokeriton. Ei sisällä eläinperäisiä ainesosia. Valmistettu Suomessa. 

BekoStrong B12FooliB6 150tbl Rgb

Tuoteteksti

Pienikokoinen, helposti nieltävä tabletti sisältää 1mg B12-vitamiinia, 400 mikrog. foolihappoa ja 20 mg B6-vitamiinia. Tuotteen vitamiinit tukevat muistin, hermoston ja vastustuskyvyn normaalia toimintaa ja vähentävät väsymystä ja uupumusta. 

B12-vitamiinin tarve voi korostua muun muassa ikääntyvillä, vegaaneilla sekä suoliston alueen imeytymishäiriöissä. Laktoositon (maidoton), hiivaton, gluteeniton, sokeriton. Ei sisällä eläinperäisiä ainesosia. Valmistettu Suomessa. 

Käyttöaiheet: B12-vitamiinin, foolihapon ja B6-vitamiinin päivittäisen saannin varmistaminen

Annostus:
vain aikuisille 1 tabl/vrk niellään riittävän nesteen kera

Aineosat: Täyteaine (mikrokiteinen selluloosa, hydroksipropyylimetyyliselluloosa), pyridoksiinihydrokloridi, paakkuuntumisen estoaine (rasvahappojen magnesiumsuolat, piidioksidi), väri (titaanidioksidi), kiillotusaine (glyseroli), syanokobalamiini, pteroyylimonoglutamiinihappo

Pakkaukset: 100 tabl ja riittoisa 150 tabl.

Ruokavaliot ja erityistarpeet

Laktoositon, Gluteeniton, Hiivaton, Sokeriton, Makeutusaineeton, Liivatteeton