Devisol Vege 20 µg 200 tabl

DeviSol Vege 20 mikrog

5/5
Kiitos palautteestasi!

DeviSol Vege 20 mikrog on erityisesti vegaaneille ja kasvissyöjille kehitetty D3-vitamiinitabletti. Pienikokoinen, nieltävä tabletti on sokeriton, makeutus -ja aromiaineeton eikä se sisällä lainkaan eläinperäisiä aineosia. Suomessa valmistettu. Saatavilla 200 tabl. pakkauksessa.

Tuoteteksti

DeviSol Vege 20 mikrog on erityisesti vegaaneille ja kasvissyöjille kehitetty D3-vitamiinitabletti. Pienikokoinen, nieltävä tabletti on sokeriton, makeutus -ja aromiaineeton eikä se sisällä lainkaan eläinperäisiä aineosia. Tuotteessa käytetty D3-vitamiinin raaka-aine on peräisin leväkasveihin lukeutuvasta jäkälästä. Suomessa valmistettu. 

Annostus: 1 tabletti päivässä niellään riittävän nesteen kera

Koostumus: Täyteaineet (mikrokiteinen selluloosa, silloitettu natriumkarboksimetyyliselluloosa), kolekalsiferoli-(D3)valmiste, paakkuuntumisenestoaine (rasvahappojen magnesiumsuolat, piidioksidi).

Pakkaukset: 20 mikrog 200 tabl.

Ruokavaliot ja erityistarpeet

Laktoositon,Sokeriton,Makeutusaineeton,Hiivaton,Gluteeniton,Vegaaninen,Liivatteeton,Maidoton,Väriaineeton

Vegaaninen d-vitamiinivalmiste

puhalteleepellolla.jpg

Vegaanit ja d-vitamiini

Kaikki vegaanit tarvitsevat käytännössä erillisen D3-vitamiinilisän, sillä kasviperäinen ruokavalio ei sisällä luonnostaan riittävästi D-vitamiinia. DeviSol Vege tarjoaa hyvän vaihtoehdon vegaaniruokavaliota noudattavalle. Se turvaa päivittäisen riittävän D3-vitamiinin saannin.

D3-vitamiineissa on eroja

D3-vitamiinitabletit ja -valmisteet sisältävät pääsääntöisesti eläinperäistä D3-vitamiinia (kolekalsiferolia). Raaka-aine saadaan yleensä lampaan villarasvasta tai kalanmaksaöljystä.

Devisol Vegessä D3-vitamiini on peräisin leväkasveihin lukeutuvasta jäkälästä, joka sisältää luonnostaan korkean pitoisuuden D3-vitamiinia (kolekalsiferolia).

vitamiinien_erot.jpg