Devisol D-vitamiinituotteet

Vauvat

Devisol_tuotesivusto_vauva_2011.jpg

Suomen suosituin D-vitamiini valmiste myös vauvallesi. Luotettava tapa varmistaa lapsesi riittävä D-vitamiininsaanti ympäri vuoden. Devisol Drops ei sisällä mitään ylimääräistä ja valmistetta voi käyttää jo vauvaikäisestä. Täältä viralliset saantisuositukset ja neuvolasta on hyvä varmistaa annostusmäärä.  

 


Lapset

Devisol_tuotesivusto_lapset_2011.jpg

Lapsien tulisi saada D-vitamiinia ympäri vuoden. Devisol tuoteperheestä löytyvät hyvänmakuiset ja helposti suussa hajoavat tabletit lapsille. Vaihtoehtoina esim. sitruksen makuinen Devisol 10 mikrog ja hauska monimakupakkaus Devisol MIX 10 mikrog, joka sisätää suosikkimaut mansikka, päärynä ja banaani. Uutuutena pehmeä Dinorauruksen muotoinen D-vitamiini.

 


Työikäiset

Devisol_tuotesivusto_työikäiset_2011.jpg

Devisol tuotesarjasta löytyy jokaiselle sopiva vaihtoehto. Purutabletit ovat suosituimpia ja niistä löytyy montaa makua, mutta herkkävatsaisille sopivampi on Devisol Neutral nieltävä tabletti. Tuotesarjasta löytyy 10-100 mikrogramman vahvuiset tuotteet. Devisolin avulla saat varmistettua riittävän D-vitamiininsaannin vuoden ympäri. 

 


Ikääntyvät

Devisol_tuotesivusto_ikääntyneet_2011.jpg

D-vitamiini valmisteen käyttöä suositellaan yli 75-vuotiaille ympäri vuoden. Purutabletit ovat suosituimpia ja niistä löytyy montaa makua. Herkkävatsaisille sopivat paremmin on Devisol Neutral nieltävät tabletit. Tuotesarjasta löytyy 10-100 mikrogramman vahvuiset tuotteet. Devisolin avulla saat varmistettua riittävän D-vitamiininsaannin ympäri vuoden.

 


Erikoistuotteet

Devisol_ruoka_720x540.jpg

Devisol tuotesarjassa on huomioitu myös erikoisruokavaliot. Sarjasta löytyy sopiva tuote vegaaneille sekä herkkävatsaisille neutraali tuote, jossa ei ole makeutusaineita tai aromiaineita. Hampaille tarkoitettu yhdistelmävalmiste Devisol Dent, sisältää sekä fluoria että D-vitamiinia. Vahvempia valmisteita tarvitseville löytyy vaihtoehtoja aina 100 mikrogrammaan asti.