Tuotteet

Bevitamed Täishampoo tuotesarjasta löytyy erikseen tuote täitartunnan taltuttamiseen. Bevitamed Täishampoo 2in1 sama valmiste tappaa täit ja ennaltäehkäisee uudet tartunnat. Vaikutus perustuu erikoisöljyyn, joka tukehduttaa ja kuivattaa täit sekä saivareet. 

Bevitamed Ennaltaehkäisevä Täishampoo on tarkoitettu pelkästään ennaltaehkäisyyn. Tämä mahdollistaa mielyttävämmän koostumuksen, joka on kätevä, ”normaalin” shampoon kaltainen.

Molemmissa valmisteissa on myös niin kutsuttu LPF®-täisuojakerroin (Lice Protecting Factor)  ainesosa, joka tekee Bevitamed Täishampoosta ainutlaatuisen, täitorjunnassa tehokkaan valmisteen. LPF® on yhdistelmä aineita, jotka fyysisesti muuttavat hiuksia uusille täitartunnoille vastustuskykyisiksi. 

Täishampoon sisältämät ainesosat eivät ole haitallisia. Valmiste ei sisällä perinteisiä hyönteistentorjunta-aineita, joten tuotetta voi käyttää huoletta koko tartuntakauden ajan. Näin täit eivät pysty muuttumaan shampoolle vastustuskykyisiksi. Valmisteissa ei myöskään ole silikonia; shampoo huuhtoutuu hiuksista helposti eikä jätä niitä rasvaisen oloisiksi.

tai_vasynyt.png

Lue lisää tuotteista