”Keräilykampanja on mukava asia. Orionin tuotteet ovat laadukkaita ja niitä ostan mielelläni perheelleni.”

Vastauksista kävi ilmi, että jotkin kysymykset olivat jääneet vielä askarruttamaan vastaajien mieltä. Keräsimme tähän juttuun tiiviisti vastaukset yleisimpiin kysymyksiin, jotta keräilykampanjaan osallistuminen olisi entistä helpompaa kaikille.

Valitse tuotelahjoista oma suosikkisi

"Olette valinneet oikein kivan valikoiman tuotelahjoiksi – jokaiselle jotakin!”

Jos olet jo palauttanut meille täyden keräilykortin, mutta et ole vielä saanut tuotelahjaasi, voit ottaa meihin yhteyttä sähköpostitse: kerailykampanja@orion.fi. Kun pakettisi on saapunut, muistathan noutaa sen ajoissa! Vastaanotetut paketit ovat Postissa noudettavissa viikon ajan.

”Kiitos kotimaisten brändien laatutuotteista.”

Jos annat keräilemäsi tuotelahjan lahjaksi jollekin toiselle, ilmoitathan asiasta lahjan vastaanottajalle. Näin hän tietää odottaa lähetystä ja ehtii myös noutaa sen ajoissa.

Osallistuminen on helppoa

Keräilykortteja ja -leimoja saa kaikista kampanjaan osallistuvista apteekeista. Tuotelahjan saadaksesi tarvitset korttiisi kuusi leimaa. Yhden leiman saat jokaisesta ostamastasi vähintään 9 euron hintaisesta Orionin itsehoitotuotteesta.

”Kampanjassa on mukana hyviä perustuotteita. Helposti löytyy vähintään kuusi ostettavaa tuotetta.”

Kaikkia leimoja ei tarvitse saada yhdellä kerralla eikä samasta apteekista. Voit kerätä leimoja korttiisi kaikissa keräilykampanjaan osallistuvissa apteekeissa ja verkkoapteekeissa.

Keräilykortteja voi myös yhdistää toisiinsa; jos keräät yhteen korttiin neljä leimaa ja toiseen kaksi, sinulla on yhteensä tarvittavat kuusi leimaa.

Kesän keräilykampanjassa kokeilemme ensimmäistä kertaa paperisten keräilykorttien lisäksi mobiilikeräilykorttia. Mobiilikeräily onnistuu valituissa apteekeissa. Mobiilikeräilykorttia ei kuitenkaan voi yhdistää paperisen kortin kanssa.

”Mukava pieni palkinto apteekkiostosten tekemisestä. Kivoja tuotteita!”

Kesän keräilykampanja on käynnissä heinäkuun loppuun saakka. Postita täytetty keräilykorttisi viimeistään 15.8.2019. Vielä ehdit hyvin osallistua!